23. 2. 2013

Bude spin-off Once Upon a Time?

Bude spin-off Once Upon a Time?

Kloboučník z Once Upon a Time, tedy vlastně z Alenky v říši divů, možná brzy bude mít svůj vlastní prostor na luxusní čajový dýchánek.

Stanice ABC přemýšlí o tom, že by k OUaT udělala spin-off, který by se soustředil právě na Kloboučníka. V Once se tato postava objevila v šesti epizodách.

Je tu ovšem jeden zádrhel. Sebastian Stan, který Kloboučníka hrál v Once Upon a Time, má velmi nabitý program a tohoto projektu by se tedy neúčastnil. Minulý týden tvůrci seriálu, Adam Horowitz a Eddy Kitsis, odpověděli na otázku, zda se Kloboučník vrátí, tak, že Stanův závazek na Broadwayi mu to v nejbližší době neumožní. ABC nyní hledá herce, který by ho v roli v potenciálním spin-offu nahradil.

Nový Kloboučník by se prozatím objevoval v Once jako hvězdný host, ovšem s možností, že by se později mohl stát hlavní hvězdou. Podobně to mají ze začátku měli ve smlouvě například také Emile de Ravin, Meghan Ory nebo Colin O'Donoghue.


Máte rádi Once Upon a Time? Dali byste šanci spin-offu s Kloboučníkem, pokud by se k němu stanice ABC opravdu rozhoupala?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Asari

Asari

Klidně bych spin-off sledovala, kdyby Kloboučníka hrál Sebastian. Škoda.
před 11 roky
_karel_

_karel_

Tak když nemají herce pro Kloboučníka, tak ať tam dají třeba nějakou fešnou Kloboučnici, ne? A nebude to...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

nevím, jestli jsem víc proti spin-ofům nebo přeobsazování.
před 11 roky
Další články k tématu