26. 2. 2013

Dvě taneční dramata na Starz? Pravděpodobně ano!

Stanice Starz opět pohnula kormidlem a od historického tématu let minulých, kterému vévodil letos skončivší Spartakus, se přesouvá k tématům novějším a dramatičtějším. Příští a přespříští rok by se na této stanici dal označit jako přechodový – po baletním dramatu se Starz rozhodl dát šanci i dalšímu, téměř stejnému dramatu – Blackpoolu.

Drama je zatím ve fázi projektu. Podílí se na něm sourozenci Julianne a Derek Houghovi, profesionální tanečníci ze známé reality show Dancing with the Stars. V této soutěži je Derek od páté sezóny a od té doby skončil s různými celebritami třikrát první, jednou druhý a jednou třetí. Pro následující šestnáctý cyklus bude tančit s Kellie Pickler, účastnicí páté řady American Idolu. Jeho sestra se krom tance věnuje i zpívání a hraní, taneční soutěž vyhrála dvakrát.

Námět se točí kolem prestižní každoroční taneční soutěže v Blackpoolu v Anglii. Ukáže posedlost tanečníků perfekcionismem, temnou stranu nablýskaného světa tanečních sálů, které udivují a přitahují miliony lidí z celého světa. „A v tomto světě není známějších hvězd, než jsou Julianne a Derek.“ říká ředitel kabelovky Carmi Zlotnik a dodává: „Jejich zkušenosti s tímto vysoce konkurenčním světem jsou strhující a také šokující.“ Sourozenci se budou na seriálu účastnit jako výkonní producenti a choreografové.


Teď už je jen na kabelovce, zdá dá šanci oběma tanečním dramatům, nebo z nich vybere jen jedno. My jsme pro to, aby natočila stejně skvělé seriály, na jaké jsme od ní zvyklí. Svět tance může být dost zajímavým prostředím.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu