24. 5. 2009

Přehled letních seriálů (II)

V pondělí ani úterý jste si nevybrali? Tak snad vás uspokojí výběr ze seriálů, na které se v létě můžete těšit ve středu a ve čtvrtek.

Přehled letních seriálů (II)

STŘEDA

Již 27. května začne nový animák stanice ABC, The Goode Family. Ten vypraví o rodině, která vše dělá tak, jak by se správně mělo. A to ať už jde o životní prostředí nebo sociální cítění. Ve stejný den, jen o půl hodiny později, se na stejné televizní stanici můžete kouknout na komedii Surviving Suburbia. V tomto případě se pouze jedná o přesun z původního pondělka. Protože komedií není nikdy dost, tak pro nás na 27. května připravila stanice TBS seriál Meet the Browns, což je spin-off seriálu House of Payne. David Mann (Larry Brown) v něm zdědí domov důchodců včetně všech jeho nájemníků a zaměstnanců.

NBC 24. června představí svůj nový dramatický seriál The Philanthropist, ve kterém se miliardář se svými penězi snaží zachránit současný svět sužovaný globálními problémy. Z mnoha uvedeme například dětskou práci v Indii, hladomor v Africe a další. Inspirují vás autoři k dobrým skutkům?

Na TNT je budeme moci od 15. července těšit na oblíbený kriminální seriál. Bude jím druhá řada Leverage. Hlavními hrdiny jsou sympatičtí lupiči, kteří jsou vlastně novodobými Robiny Hoody. Uvidíme, jak se jim tentokrát bude dařit proti křiváckým boháčům. V podstatě okamžitě po skončení závěrečných titulků a nezbytném bloku reklam začne nový seriál Dark Blue. Setkáme se s členy policejního týmu, který pracujíce pod tím nejpřísnějším utajením, aby mohl infiltrovat zločinecké skupiny.

ČTVRTEK

Oproti středě se čtvrtky mohou zdát slabší, ale je to pouze věcí názoru a vkusu. Všechny tři připravované letní seriály zaplaví televizní obrazovky již 4. června.

Prvním z nich bude se svou již třetí řadou thriller Status: Nežádoucí (Burn Notice). V této sérii se pravděpodobně dozvíme mnohem více informací o Michaelově, Fionině a Samově životě ještě před Michaelovým vyhazovem z agentury.

Zbylé dva seriály patří mezi novinky. Prvním je lékařské drama Royal Pains, které se zaměřuje na léčbu těch bohatších vrstev. Posledním zajímavým čtvrtečním seriálem je sci-fi drama The Listener o telepatovi, který po letech utajování své schopnosti začíná pomáhat všem, co to potřebují.

Pokračování příště…

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mik

Mik

tento serial uz bezi uz je odvysilano 11 dilu takze se nejedna o pripravovnay jak ty pises
před 14 roky
xxENDxx

xxENDxx

Slabší čtvrtky si pro sebe uzmul nejlepší letní seriál ever, Burn notice :)
před 14 roky
Další články k tématu