2. 3. 2013

Dallas: Ikonická hvězda odmítla účinkovat v nové verzi!

Dallas: Ikonická hvězda odmítla účinkovat v nové verzi!

Herečka Victoria Principal, jedna z ikonických hvězd kultovního Dallasu, uvedla na pravou míru spekulace o tom, že by se mohla přidat k Patrickovi Duffymu a Lindě Gray a objevit se v současném sequelu, který právě vysílá stanice TNT.

Herečka vydala oficiální prohlášení, kde vysvětluje, proč by si už nikdy nezopakovala svou roli Pamely, kterou diváci naposled viděli ve vážné autonehodě.

Spekulace o jejím návratu začaly v minulých měsících, kdy světem otřásla zpráva o náhlé smrti jedné z hvězd, Larryho Hagmana. Jeho smrt zanechala v novém Dallasu díru a hlasy se tudíž logicky ozvali, že by nebylo od věci přivést zpět další originální postavu.

Zvěsti ještě zesílily s tím, že by se její Pamela Ewing mohla objevit poprvé na pohřbu JRa a mohla by zde zůstat, děj by se mohl točit kolem jí a jejího vztahu se svým adoptovaným synem Christopherem (Jesse Metcalfe).

I když seriál ve druhé sérii klesl ve sledovanosti, zatím se pořád drží v poměrně dobrých hodnotách a tudíž se dá předpokládat, že dostane objednávku na třetí sérii.

Oficiální prohlášení:

„Již od počátku původního Dallasu jeho tvůrci i fanoušci mluvili o Bobbym a Pam jako o dallasovských Romeo a Juliet. Já s tím naprosto souhlasím. A jelikož původní autor, William Shakespeare, udělal z jejich příběhu tragickou lásku o epické a neodpustitelné smrtelné ztrátě, myslím, že bych tento úspěšný příklad měla respektovat a nechat dědictví milostného příběhu Bobbyho a Pam nedotčené.

Když jsme dotočili její autonehodu, znamenalo to pro mě konečnou tečku za rolí Pam. Nemůžu být zodpovědná za žádné volby, které producenti udělali od doby, kdy jsem z Dallasu odešla. Nicméně můžu vzít zodpovědnost sama za sebe a za své rozhodnutí. Nechci riskovat zničení tohoto milostného příběhu tím, že se znovu objevím. Takto jsem se rozhodla již hodně dávno. Přispěla k tomu láska a respekt pro Dallas, Bobbyho a Pam a pro všechny věrné fanoušky.“


Pamatujete si Pam z původního seriálu? Byli byste rádi, kdyby se objevila na scéně? Nebo se vám líbí její zdůvodnění, proč se tak nikdy nestane?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
IrmaVep

IrmaVep

Mně se její zdůvodnění líbí už jen proto, že leckterá jiná "zašlá hvězda" by se kamkoliv vrátila...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Souhlas, takhle je to lepší.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

to určitě. jiní by si z ní mohli vzít příklad.
před 11 roky
Další články k tématu