4. 3. 2013

Robert Kirkman, tvůrce TWD, pracuje na novém projektu!

Robert Kirkman, tvůrce TWD, pracuje na novém projektu!

Na vědomost se dává, že výkonný producent seriálu The Walking Dead (Živí mrtví) a tvůrce původního komiksu, Robert Kirkman, pracuje na novém televizním projektu o exorcismu podle své nadcházející komiksové série!

Spolupráce Kirkmana s Davidem Alpertem (také výkonným producentem TWD), Fox International Channels a Kirkmanovým komiksovým nakladatelstvím Skybound tak dává možnost vzniknout dalšímu potenciálnímu seriálu z pera tohoto téměř pětatřicetiletého komiksového spisovatele.

Série se bude točit okolo chlápka jménem Kyle Barnes, jenž byl už odmala sužován posednutím. Teď, když je dospělý, vydává se na duchovní cestu, aby naleznul odpovědi. Avšak to, co zjistí, může znamenat konec života na Zemi tak, jak ho známe…

„Sharon Tal Yguado a lidé ve Fox International Channels velmi pomohli tomu, že se The Walking Dead stalo celosvětově úspěšným seriálem. Proto jsem nemohl odolat příležitosti pokračovat v práci s těmito pokrokově smýšlejícími a mimořádně talentovanými lidmi,“ uvedl Kirkman v prohlášení.

„Exorcismus okouzlil filmové diváky po celém světě, avšak nikdy jsme se s ním nesetkali v televizi,“ řekla Sharon Tal Yguado, viceprezidentka pro původní tvorbu Fox International Channels. „Robert Kirkman, který s The Walking Dead navždy změnil kabelovou televizi, má jedinečný talent pro vyprávění velkých příběhů inteligentním a originálním způsobem. Jsme velmi nadšení, že s ním můžeme spolupracovat i na tomto projektu, který vidíme jako přerod žánru,“ dodala.

Již z dřívější doby víme, že Kirkman pro stanici AMC vyvíjí další projekt – seriálovou adaptaci svého komiksu „Thief of Thieves“ o dvojím životě zlodějského mistra a jeho odcizené rodině.


No, vypadá to celkem zajímavě, co říkáte? Chtěli byste, aby se i tento Kirkmanův projekt dostal na televizní obrazovky? Dejte nám vědět v komentářích! :-)

(zdroj: HollywoodRepor­ter.com)

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
janka89

janka89

mna tato idea velmi potesila, rada by som mala na televiznej obrazovke aj takyto druh serialu takze dufam ze...
před 11 roky
Majef

Majef

Jestli to bude dobré jako TWD tak to bude pecka ! :D Už se těším
před 11 roky
majkipk

majkipk

TWD treba vidiet je to pecka. Uz sa tesim na 4SE Nielen vidiet ale aj zamysliet.........co AK.
před 11 roky
Další články k tématu