7. 3. 2013

Vegas přesunuto na pátek. Co to pro seriál znamená?

Vegas přesunuto na pátek. Co to pro seriál znamená?

Golden Boy, nové drama stanice CBS o vzestupu ambiciózního policisty, dostal od své stanice malou naději na přežití.

Toto drama se mělo původně po dvou odvysílaných epizodách přesunout v programu z úterý na pátek v devět večer. Nicméně CBS dnes oznámilo, že Golden Boy zůstane v úterním časovém slotu (od deseti večer) a místo něj se na pátek přesune Vegas, které se dosud vysílalo právě v úterky. Změna platí až do konce sezóny.

Vegas se v pátek objeví poprvé 5. dubna, bude následovat za basketbalovým turnajem.

Golden Boy není rozhodně žádný hit. Seriál začal zlehka s 1.8 ratingem, který se ve druhém týdnu propadl na 1.6, tedy tolik, kolik ve stejném čase mívalo také Vegas. Nicméně s téměř žádnou konkurencí (Body of Proof a Smash) seriál lehce vyhrál tuto hodinu jak ratingem, tak i celkovým počtem diváků. Objednaných je třináct epizod, seriál tak poběží až do května bez přestávek, což se líbí šéfům stanice.

V tuto roční dobu navíc tito pánové rádi testují proměny v programu, které, pokud se osvědčí, by se oficiálně uvedly v platnost v příští sezóně. Přesun Vegas na pátek toto rozhodně splňuje. Demografický profil seriálu pěkně pasuje s Blue Bloods (Spravedlnost v krvi), které stanice vysílá v pátek v deset.

Právě z tohoto důvodu se nedá jednoznačně říct, zda Vegas zvoní umíráček, nebo zda je to přesně opačně. Pokud totiž seriál v novém dni a čase přinese OK výsledky, je tu šance, že si jej CBS nechá a příští rok ho nasadí taktéž v pátek místo CSI: NY (Kriminálka New York), které s největší pravděpodobností letos končí.

S touto přestávkou navíc Vegas odvysílá všech šest zbylých epizod naráz, což serializovanému dramatu jen prospěje.


Bojíte se, co s Vegas provedou pátky? Nebo naopak věříte, že právě vražedný páteční slot seriál dokáže zachránit? A co Golden Boy? Koukáte? Líbí se vám? Byli byste pro novou sérii?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Jackolo

Jackolo

Vegas byl odepsaný ještě před tím přesunem, který to teď jenom potvrdil. Možná se rozloučí i Golden Boy...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že to tak bude. Ale třeba se Vegas v pátek zadaří :)
před 11 roky
Fruiko

Fruiko

Což jsou 3 trefy v tipovačce a spousta bodů!!!
před 11 roky
Další články k tématu