19. 3. 2013

Losování soutěže s Magicboxem

Losování soutěže s Magicboxem

Soutěž s Magicboxem nám skončila a nastává opět čas zjistit, kdo že to vyhrál.

On-line losování se nám celkem osvědčilo, takže dneska si výherce najdeme stejným způsobem. Naplánováno máme on-line vysílání v 18:00 prostřednictvím Hangoutu na naší stránce na Google+ (streamované video vložíme i do článku těsně před zahájením), tak snad budeme mít štěstí a technické problémy se nám vyhnou a opravdu se nám podaří v 18:00 připojit.

Pokud si chcete vyzkoušet losovací „aplikaci“, tak můžete, ale oficiální výherci jsou ti, kteří budou vylosování během přenosu a to samozřejmě námi.

Aplikace zároveň losuje i dva náhradníky v případě, že někdo nečetl pravidla a vyplnil nesmyslnou adresu, či adresu do zahraničí. Pak bez výjimky získává cenu první náhradník. Kdyby problémů bylo více, tak druhý náhradník a pokud jich bude ještě více, tak dolusujeme další náhradníky (tentokrát již mimo záznam).

To je pro zatím vše a nezapomeňte se v podvečer mrknout, kdo že to vyhrál…


Všichni vylosovaní mají adresu vyplněnou správně a na území ČR, takže jen potvrzujeme, že se opravdu mohou těšit na ceny.

StanleyMK (DVD Luck)
Kamulla (DVD Luck)
Bosla (DVD Luck)

Ještě jednou děkujeme společnosti Magicbox za poskytnutí cen do soutěže. Ti z vás co nevyhráli a touží po DVD se seriálem, tak si ho mohou koupit za 599 Kč.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Fruiko

Fruiko

No vidíš, Treatys se určitě těšil na DVDčko jako první náhradník. :D
před 11 roky
Kamulla

Kamulla

Děkuji moc, vůbec jsem nečekala, že bych něco vyhrála. Už se těším až se podívám na ten seriál. Tak ještě...
před 11 roky
Treatys

Treatys

:D To je pravda. Konečně jsem se taky objevil v losu a zrovna všichni splňují pravidla :D
před 11 roky
Další články k tématu