22. 3. 2013

Veronica Mars: Co nás čeká v chystaném filmu?

Veronica Mars: Co nás čeká v chystaném filmu?

Článek obsahuje spoilery, pokud se chcete nechat překvapit, tak dál nečtěte.

Veronica Mars film rozhodně bude. Kampaň na Kickstarteru vydělala již 3,7 milionů dolarů, téměř dvojnásobek požadované částky, a k tomu stále zbývá dvaadvacet dní na přispívání.

Film dostal oficiálně zelenou ze strany Warner Bros. Nyní pro tvůrce seriálu, Roba Thomase, začíná ta těžší část. Musí dát dohromady film, který budou chtít vidět jak staří fanoušci, tak i noví diváci.

„Pokud přijdeme s blbým filmem, tak to bude teda rozhodně smutný konec tohoto příběhu,“ řekl Thomas se smíchem.

Tak to snad nedopadne. Scénář bude pokračovat v momentě, kdy se Vernonica vrací do Neptunu na sraz své bývalé třídy po deseti letech. „Fanoušci chtějí vidět všechny postavy zpět pohromadě,“ říká Thomas. „Sraz po letech je nejlepší způsob, jak toho dosáhnout.“

K filmu se zatím oficiálně upsala pouze Kristen Bell, nicméně Warner Bros. brzy začne uzavírat smlouvy i s ostatními hlavními herci.

Jste zvědaví? Zde tedy ještě více informací:

Veronica bude zadaná

Thomas řekl, že Veronica na začátku filmu bude randit. Nicméně už neupřesnil, jestli její přítel bude někdo, koho už známe, nebo zcela nová postava. Bohužel však přímo vyloučil Logana, kterého „Veronica neviděla už devět let“.

Co posledních deset let Veronica dělala?

Po prvním roce na Hearst přešla Veronica na Standford, kde získala titul. Potom následovala práva na Colubijské univerzitě. Občas se ukázala v Neptunu, aby se sešla s tátou a Mac a Wallacem, ale práci soukromého očka pověsila na hřebík po posledním případu, který jsme ve třetí sérii viděli. Zničila šance, aby jejího tátu znovu zvolili a proto se rozhodla, že je čas s touto profesí skončit. Když ji potkáme, má dokončenou školu a má i právnickou licenci. Zrovna si hledá práci v právnických firmách v New Yorku.

Ne všichni se vrátí

Pamatujete na Veroničiného věrného pejska Backupa? Nepočítejte s ním. „Když si to spočítáte, je to moc velký pes na to, aby byl naživu ještě o třináct let později,“ poznamenal Thomas. „Většina sto liber vážících psů se dožije tak sedmi či osmi let. Vypadalo by to divně, kdyby byl Backup stále naživu.“

Ne všichni se vrátí, 2. část

Film má za cíl přilákat i nové fanoušky, kteří Veronicu zatím neznají. „Nechci se moc pouštět do hlubin mytologie Veronicy Mars. Neuvidíme ducha Lilly, i když jsem párkrát žertoval o tom, že bych rád Amandu Seyfried viděl. Chci udělat film, který bude sedět i lidem, kteří Veronicu dříve nesledovali. Vše, co potřebujete vědět, je to, že Veronica bývala soukromé očko a že to vzdala. Na začátku filmu se odehraje moment, který ji zavede zpět do Neptune a zapříčiní, že své bývalé profesi dá ještě jednu šanci,“ svěřil se Thomas.

Do třinácti let nepřístupno!

Minimálně v to Rob Thomas doufá! ;)

Rodina na prvním místě

Stejně jako v seriálu, i zde bude hrát vztah otce s dcerou klíčovou roli.

Veronica neumře

„Veronica film přežije,“ prohlásil Thomas. „Nicméně nemůžu slíbit, že to samé platí i o ostatních. Ale bude tu šance, že se Veronica vrátí k tomu, co jí jde.“ Že by Thomas už přemýšlel nad dalším pokračování? Možná třeba zkrácená čtvrtá řada na Netflixu? „Nebudu zapírat, že mě tyto věci nenapadly,“ připustil tvůrce. „Doufám, že tento film bude jen začátkem pro mnohem více Veronicy Mars!“


Jste nadšení z toho, že film bude? Brousíte si na něj drápky? Jak se vám líbí náznaky, které tvůrce seriálu/filmu vypustil do světa? Doufáte, že si k sobě nakonec Veronica a Logan najdou cestu?

(Zdroj: TV Line)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Dahllia

Dahllia

Já jsem nad tím tak přemýšlela a docela mě zajímá, jestli se tam ukáže i Teddy Dunn (Duncan). Ne že by...
před 11 roky
Salem

Salem

Gratulujeme k Linconu, Kristen Bell porodila holčičku
před 11 roky
Melindaaaa

Melindaaaa

Já se tak moc těším, že nevím, jak to vydržím-rok čekání. To je něco! V době, kdy jsem se dozvěděla, že bude...
před 11 roky
Další články k tématu