28. 5. 2009

Co nás čeká na podzim (IV)

Ve čtvrtém dílu našeho přehledu se dozvíme, jakou porci pro nás televizní stanice chystají na čtvrteční večery. V tuto chvíli se zdá, že budou rozhodně nejkrvavější...

Co nás čeká na podzim (IV)

Čtvrtek

Lidé zodpovědní za programovou skladbu televizních stanic se zřejmě domluvili, že s pomalu blížícím se koncem pracovního týdne je čas na trochu krve. Té tedy bude divákovi ve čtvrtek večer naservírována slušná porce.

Novinka stanice ABC, Flash Forward, bude mít do začátku tuhého soupeře, protože od 20:00 narazí na Sběratele kostí. Bude jistě velmi zajímavé sledovat, jak si v souboji s tímto matadorem povede. Do souboje navíc může promluvit také další připravovaná záležitost, jejíž jméno je The Vampire Diaries. Pro milovníky upírů a podobné havěti to bude jasná volba.

Pravá bitva se ale dá očekávat až od devíti večer. Vzájemně se totiž střetnou hity Lovci duchů a Fringe, o své diváky se budou rozhodně rvát i Chirurgové, Kriminálka a Kancl. Dost se očekává také od novinky Community. Osobně si netroufám odhadovat, jak tohle dopadne.

CBS se snaží přesunutím The Mentalist až za Kriminálku o vytvoření silného detektivního bloku, který by měl ostatním v tento večer bez problémů konkurovat. Podle papírových předpokladů zatím právě tato stanice vychází jako čtvrteční vítěz, avšak není vyloučeno, že do celé věci výrazně promluví i podzimní novinky.

Čtvrteční vysílací plán:

20:00 – 21:00 ABC Flash Forward CBS Kdo přežije Fox Sběratelé kostí NBC Saturday Night Live (čtvrteční novinky) / Parks and Recreation CW The Vampire Diaries

21:00 – 22:00 ABC Chirurgové CBS Kriminálka Fox Fringe NBC Kancl / Community (bude přesunuto na 20:00 po skončení SNL) / Studio 30 Rock (po přesunu) CW Lovci duchů

22:00 – 23:00 ABC Private Practice CBS The Mentalist Fox místní vysílání NBC Show Jaye Lena CW místní vysílání

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
allyska

allyska

jjj, supernatural, už aby to tady bylo
před 14 roky
Další články k tématu