2. 4. 2013

Soutěž o komiksy The Walking Dead!!!

Soutěž o komiksy The Walking Dead!!!

Když se podíváte z okna, pořád tam není počasí, co by člověka příliš těšilo. V podstatě je to ideální na trávení času s dobrou knihou, koukáním na seriál nebo čtením komiksu. Nebo také soutěžením na SerialZone, co říkáte? Ne, nešálí vás zrak, opravdu tu pro vás máme další parádní soutěž o ještě parádnější ceny. Ty tentokrát věnovalo vydavatelství CREW, které se s tím opravdu nepáře. Máte rádi seriál Živí mrtví (The Walking Dead)? Mrzí vás, že třetí sezóna právě skončila a báli jste se, že vám budou hrdinové chybět? Pro všechny fanoušky zombíků je tu příležitost obohatit si vlastní knihovničku o opravdu zajímavé kousky.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě. Pro každého výherce jsou tedy připraveny výše zmíněné komiksy. Výherce prvního místa dostane rovnou 6 dílů! Podle nás je rozhodně o co hrát, souhlasíte? Neváhejte a utíkejte odpovědět na první otázku!

Stejně jako minule se samozřejmě můžete těšit na přímý přenos losování vítězů. Losování proběhne ve službě „hangout“ (setkání) na Google Plus a odkaz na něj naleznete včas přímo na stránce soutěže. Upozorněni na něj budete včas také na Facebooku.

Hodně štěstí všem!

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Ani ne, jsou dvě lehké možnosti, jak to najít...
před 11 roky
BuBBleS

BuBBleS

tak zákeřný je to jen v tom, že se do úzávěrky změní počet lidí, kteří to mají oblíbené :D
před 11 roky
Fruiko

Fruiko

Myslím, že tam je dostatečný limit. V nejhorším uznám i tu odpověď o stupeň vedle.
před 11 roky
Další články k tématu