10. 4. 2013

SyFy objednává tři nové reality show!

Den před očekávanými upfronts stanice SyFy přišla tak trochu předčasná zpráva. Stanice objednala tři nové neskriptové show, které se budou vysílat v druhé polovině tohoto roku.

Joe Rogan Questions Everything

Prozatím pracovní název pro show, ve které se Joe Rogan vydá po stopách nevysvětlených záhad a nepotvrzených teorií od Yettiho až k UFU. Joe bude po důkladných přípravách cestovat napříč Státy, aby našel odpovědi u těch správných lidí odpovědi na své otázky.

Přijde vám toto jméno známé? Mohlo by. Joe totiž dřív moderoval Fear Factor. Série začíná 16. července.

Cosworld

Cosplay je zkratka z anglických slov „costume play“, což v překladu znamená kostýmová hra. Jako cosplay označujeme kostým, v němž se daný člověk snaží vypadat jako nějaká postava z anime nebo mangy. Takový člověk je pak nazýván cosplayer. Vytváření cosplaye nezahrnuje pouze napodobování účesu, líčení a obvyklého oblečení postavy, ale často i chování, zvyků nebo třeba používání oblíbených slov či hlášek dané postavy. (Wikipedie.cz)

Šestidílná dokumentární série pronikající do tajů cosplay. Budeme sledovat nejslavnější cosplay hvězdy a jejich život, který se dělí na komiksová setkání, který se snaží proměnit na postavu na pomezí reality a fantazie. Sledujeme lidi, kteří si každý týden šijí nový kostým, aby ohromili porotce na soutěžích a stali se cosplay legendou.

Série začíná 27. října.

Fandemonium

Šestidílná série původem od producentky Jersey Shore, SallyAnn Salsano, se zaměřuje na mnohokrát podceňovanou kulturu fanoušků a fanynek, o jejich životě v uzavřené komunitě v Los Angeles, kde je nejdůležitější být první v řadě na lístky na nový blockbuster nebo jen na chvíli vidět své hrdiny… kde je neskutečně těžké vyvážit vlastní život se zálibami.

Série startuje na podzim.


Zdroj: Deadline.com

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu