12. 4. 2013

Holodoktor a nejlepší pilot Flotily navštíví Prahu!

FAN BASE ve spolupráci s CZ Kontinuem a FKM Events Vás zvou na setkání s herci Robertem Picardem a Robertem Duncanem McNeillem. Oba jmenovci se objevili v seriálu Star Trek: Voyager, který běží od začátku dubna i na českých obrazovkách.

Zatímco Robert Picardo, představitel zdravotnického hologramu, míří do Prahy už podruhé, představitel poručíka Parise Robert Duncan McNeill se sám rozhodl, že by rád poznal české fanoušky. Ti tak budou mít jedinečnou možnost setkat se hned se dvěma oblíbenými herci najednou.

„Je to pro nás výzva,“ říká Eliška Vyhnánková, PR manažerka akce. „Po úspěšných akcích s Kate Mulgrew a Connorem Trinneerem jsme se rozhodli přivézt rovnou dva herce ze seriálu Star Trek. Chceme zjistit, zda jsou čeští fanoušci připraveni na akce většího rozsahu.“

Robert Picardo přiletí se svojí dcerou. Rád by jí ukázal naše hlavní město, které ho během poslední návštěvy očarovalo. Vzpomíná hlavně na bohoslužbu v Týnském chrámu. V seriálu Star Trek ztvárnil holoprogram, který pomáhá lékařům Hvězdné flotily. Nedávno byl Holodoktor fanoušky oceněn jako nejlepší doktor ze všech sérií seriálu Star Trek. Čeští diváci ho mohou znát i ze seriálu Hvězdná brána a Hvězdná brána: Atlantida. O Robertu Picardovi je mimo jiné známo, že velmi dobře zpívá.

Robert Duncan McNeill si zahrál poručíka Parise, nejlepšího pilota Hvězdné flotily. V seriálu byl velkým milovníkem žen, než se oženil s B'Elannou Torres, poloviční Klingonkou.

Oba Robertové se setkají s fanoušky 1. června 2013 v kině BIO OKO v Praze. Kromě diskuze s herci čeká fanoušky focení, autogramiáda a pro předplatitele Gold vstupenky i večeře s Robertem Picardem.

Další informace, včetně cen vstupného, najdete na stránkách akce: https://starsinprague.cz/akce/warp-03/. A upozorňujeme, že v neděli končí prodej zvýhodněných vstupenek :)


Robert Picardo
Robert Picardo se narodil 27. října 1953 ve Philadelphii ve státě Pennsylvania. Po ukončení střední školy začal studovat lékařskou přípravku na Yale University. V této době získal roli v muzikálu Leonarda Bernsteina Mass. V roce 1974 ukončil studium s titulem bakaláře a získal angažmá ve Square Professional Theater Workshop (jeho kolegou byl např. Kevin Bacon). Z jeho divadelních let jmenujme např. hru The Primary English Class vedle Diane Keaton (1976), hlavní roli v broadwayském hitu, komedii GeminiDannym Aiellem (1977) nebo hru Tribute, kde hrál po boku Jacka Lemmona (1978). S touto hrou se dostal do Los Angeles, kde se rozhodl, že si vyzkouší také práci ve filmu a v televizi.

Za roli Mr. Cutlipa v seriálu The Wonder Years (Báječná léta) byl nominován na cenu Emmy. Za vynikající výkon v této roli a za roli vojenského lékaře dr. Dicka Richarda v seriálu China Beach získal Viewers For Quality Television Founder's Award (Cenu diváků pro tvůrce kvalitních televizních pořadů). U nás jsme ho mohli vidět například ve filmech Bílá míle, Vnitřní vesmír nebo Gremlins 2 a v hostujících rolích v seriálech Právo v L.A., Frasier, Sedm dní, Ally McBeal, Krajní meze nebo Pohotovost. V roce 1995 pak získal roli Pohotovostního lékařského hologramu v seriálu Star Trek: Voyager a později si zahrál ve všech třech seriálech Hvězdné brány postavu Richarda Woolseyho. Robert Picardo žije v Los Angeles s manželkou Lindou a dvěma dcerami.

Robert Duncan McNeill
Robert Duncan McNeill se narodil 9. listopadu 1964 v Severní Karolíně. Je to americký herec, producent a režisér. Po ukončení střední školy se přestěhoval do New Yorku, kde se zapsal na prestižní Juilliard School, kde strávil dva roky studiem obchodu.

Jeho první zkušenost s telelevizí byla role Charlie Brenta v populárním dramatu ABC All My Children. Poté co odešel z tohoto seriálu, si Robert, nebo Robbie jak ho přezdívají, vyzkoušel i divadelní prkna. A to rovnou na Broadwayi. Dostal roli Stephena Sondheima v muzikálu Into the Woods. Jeho divadelní kariera dále zahrnuje role v The Fantastiks – The Boy, Lucy's Lapses, Romeo and Juliet (v roli Romea; oceněn jako nejlepší herec v téhle divadelní adaptaci), Six Degrees of Separation, The Family of Mann, The Four-H Club a mnoho dalších.

Vraťme se ale k televizi. Diváci mohli Roberta vidět v seriálech jako je například Mrtvá zóna, To je vražda, napsala, Mrtví jako já či Krajní meze. Jeho největší role ale přišla v roce 1995, kdy byl obsazen do seriálu Star Trek: Voyager. V něm zůstal celých sedm řad v roli poručíka Toma Parise.

Již během Voyageru našel svůj talent pro režírování a produkci seriálů. Následně se jako režisér podílel na epizodách v sériích Dawsonův svět, Mrtví jako já nebo posledním Star Trek seriálu Enterprise. Aktivně se podílel na populárním špionážním seriálu Chuck jako režisér a výkonný producent.

Robert Duncan McNeill je ženatý s Carol Seder se kterou má tři děti (Taylor, Kyle a Carter Jay). Ve volném čase se věnuje divadelní skupině pro děti Reel Play Productions, kterou sám založil. Nejstarší dcera Taylor jde v otcových šlépějích a již se začíná objevovat v amerických seriálech.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Fruiko

Fruiko

No problém je, že se těm lidem musí zaplatit letenka, nejspíš i nějaký honorář, hotel apod. Wil...
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

To je právě tím, že jsou na akci dvě hvězdy, tudíž dvoje cestování, dvoje ubytování, dvoje pojištění, dvoje...
před 11 roky
Sangaj

Sangaj

osobně mám dojem že není, každý rok je tu milion akcí na který ty lidi taky jedou, jenže na rozdíl od 300...
před 11 roky
Další články k tématu