17. 4. 2013

SARS: Defiance slaví, Game of Thrones stále roste!

SARS: Defiance slaví, Game of Thrones stále roste!

Pondělní dvouhodinová premiéra nového dramatu stanice Syfy, Defiance, přilákala k obrazovkám celkem 2,7 milionů diváků, z čehož 1,3 milionů patří do klíčové skupiny 18–49 let. Šéfové na Syfy si rozhodně můžou gratulovat!

Tato čísla pro stanici znamenají nejsledovanější premiéru skriptového seriálu za posledních sedm let, kdy se v roce 2006 na obrazovkách objevila Eureka (Heuréka: Město divů).

Seriál Defiance vznikl ruku v ruce s videohrou Trion Worlds, která zaznamenala více než šest milionů hodin hraní od svého uvedení 2. dubna.

Defiance, který vzniká pod hlavičkou NBC Universal, představuje zároveň největší celosvětový start v historii. Seriál v pondělí premiéroval ve více než pětapadesáti zemích světa včetně Velké Británie, Kanady, Německa a Francie.

Od příštího týdne již poběží pouze hodinové epizody od devíti večer, na které 29. dubna navážou nové epizody seriálu Warehouse 13 (Skladiště 13).

Game of Thrones (Hra o trůny)

Dva týdny po těžce propagované premiéře třetí série Game of Thrones (Hra o trůny) seriál pokračuje v přitahování obrovského davu.

Tuto neděli GoT získal další rekord. Epizodu si nenechalo ujít 4,72 milionu fanoušků, tedy o 11 procent více než druhý díl (4,27 milionů). Předešlý rekord byl starý pouhé dva týdny, držela ho premiéra třetí řady (4,36 milionů).

Za noc se celková sledovanost vyšplhala na 5,8 milionů.


Už jste viděli premiéru Defiance? Jak se vám seriál líbí? A jak to máte s Game of Thrones? Pořád je kvalita na vysoké úrovni?

(Zdroje: Deadline, Hollywood Reporter)

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
nevermore

nevermore

Tak kvalita GoT neklesne protože to se drží knížky a tím už je kvalita jistá minimálně z toho co zatim...
před 11 roky
Silvo911

Silvo911

3. séria GoT je zatiaľ parádna, posledný diel je u mňa medzi TOP 3. teda až na The Bair and Maiden...
před 11 roky
Franki

Franki

Sledovanost GOT je vysoká, ale na TB, která mela kolem 5 milionů navzdory tomu, co tam nastrkali zatím nemá,...
před 11 roky
Další články k tématu