25. 4. 2013

Chasing Life aneb ABC Family rozšiřuje repertoár

Chasing Life aneb ABC Family rozšiřuje repertoár

Po dlouhém vyjednávacím procesu stanice ABC Family konečně dala zelenou novému projektu. Na začátek roku 2014 stanice objednala drama Chasing Life, o kterém se dřív mluvilo jako o Terminales. Seriál dostal objednávku na třináct epizod a přidal se tak k novinkám The Fosters a Twisted, které startují letos v létě. Objednávka Chasing Life znamená, že stanice vybrala pro seriál všechny dramatické projekty, přičemž zavrhla nové komedie, které představovaly piloty Phys Ed a Continuing Fred.

Chasing Life je adaptací populárního mexického seriálu, seriál spolu s Lionsgate produkuje i mexická televize Televisa, která vysílala původní seriál. V hlavní roli April se objeví Italia Ricci. April je mladá ambiciózní novinářka, která se snaží balancovat mezi svou prací a rodinou – ovdovělou matkou Sárou (Mary Page Keller, rebelskou mladší sestrou Brennou (Haley Ramm) a svou babičkou. April se konečně začíná svítat na lepší časy jak v práci, tak v osobním životě, začne totiž vztah se svým kolegou Dominicem (Richard Brancatisano). V tu chvíli však April zasáhne rána osudu. Od svého vzdáleného strýce se totiž dozví, že má rakovinu.


ABC Family nezůstává s novými seriály pozadu. Zaujal vás Chasing Life? Dáte seriálu šanci? Nebo se těšíte na jiné projekty této stanice?

(Zdroj: Deadline)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Ajka

Ajka

No, tedy ten děj je taková trochu divočina :) Nejsem si jistá, jestli to bude to pravé ořechové, ale na...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Zas je to ABC Family, takže z toho pravděpodobně vznikne telenovela :D
před 10 roky
Ajka

Ajka

To je fakt, ta mexická produkce tomu taky dost nahrává XD
před 10 roky
Další články k tématu