26. 4. 2013

AMC na nové cestě, plánuje první sci-fi

AMC na nové cestě, plánuje první sci-fi

Kabelová stanice AMC, která má na kontě úspěšné seriály jako Breaking Bad (Perníkový táta), Mad Men nebo The Walking Dead (Živí mrtví), se chystá jít naprosto novou cestou a plánuje svůj první sci-fi seriál. Objednala si totiž pilot tohoto žánru se slibným názvem Line of Sight.

Tvůrcem potenciálního seriálu bude scénárista a výkonný producent Blake Masters (Brotherhood, Rubicon). Projekt vzniká v koprodukci AMC Studios a Fox Television Studios.

Vypráví příběh Lewise Bernta, vyšetřovatele Národní bezpečnostní dopravní rady (NTSB), který přežil záhadné ztroskotání letadla. Tím se vydal na cestu odhalování příčiny této nehody, při které se snaží přijít na to, co se mu stalo. Stane se mužem, jehož vnímání sama sebe, svého života a světa, jak ho zná, se naprosto zamotá ve víru paranoie a posedlosti.

Produkce je v plánu v tomto roce. Tento pilot bude prvním pokusem o science fiction v původním seriálu na stanici AMC. Blake Masters vytvořil svět a postavy, kterými popírá tradiční hranice dramatu a sci-fi. Obsahuje prvky obou žánrů, které splývají s jedinečnými vlastnostmi konspiračního thrilleru.


Jak by podle vás slušel stanici AMC slušel nový konspirační sci-fi seriál? Má šanci na úspěch? Zaujal vás koncept?

(Zdroj: seriable.com)

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Chápu, že pro někoho to bylo moc složité. :P Ale prostě miluje konspirační thrillery.
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Zní to dobře, možná zkusím =)
před 10 roky
Clear

Clear

Mně to tím ztroskotáním letadla připomíná Fringe. Rubikon jsem neviděla, ale docela mě začal zajímat. Už mi...
před 10 roky
Další články k tématu