27. 4. 2013

10 zajímavostí o pilotu The Originals

10 zajímavostí o pilotu The Originals

Ve čtvrtek večer byla na stanici The CW odvysílána dvacátá epizoda čtvrté série The Vampire Diaries (Upíří deníky) nazvaná „The Originals“. Jak určitě víte, jednalo se o tzv. backdoor pilot ke spin-offu Deníků, který taktéž dostal jméno The Originals.

A jak jsme psali včera večer, CWčko si objednalo celou dvaadvacetidílnou sérii o Původních, takže se od září budou vysílat oba dva seriály ze světa Deníků…

Scénáristka, výkonná producentka a tvůrkyně Originals, Julie Plec, pak zveřejnila deset zajímavostí – nebo chcete-li tajemství – k této epizodě. Tak se na ně podíváme, co říkáte? :-)

  • 75% z této epizody jsme natočili ve Francouzské čtvrti v New Orleans. Většina našeho TVD štábu byla na místě, aby si nenechali ujít tuto příležitost.
  • Tři exteriérové scény byly natočeny ve městečku Conyers ve státě Georgia. Dokážete určit jaké?
  • Průvodce, který se objevil po úvodní znělce, je skutečný průvodce jménem Jonathan Weiss, jenž mě a Mikea Narducciho provázel na naší první výzkumné cestě. Hodně se nám líbil, takže jsme ho obsadili. Má na sobě vlastní oblečení, vlasy i nalíčení.
  • Bubeník, jenž se objeví ve scéně, jak Klaus mluví s Cami, se jmenuje Julian Addison. Byl to muzikant, jehož jsme spolu s Paulem Wesleym a Torrey DeVitto viděli hrát, když jsme byli ve městě na Super Bowlu. Byli jsme jím tak unešeni, že jsem do epizody napsala scénu s pouličními muzikanty. Později se ukázalo, že Julian je velkým fanouškem The Vampire Diaries.
  • Malíř, kterého jsme ukázali, má vlastní galerii na Royal Street v New Orleans. Svoje malby prodává za 80 tisíc dolarů. (!!!!)
  • Místo, kde se Klaus a Elijah dohadovali, je Pirates Alley (Ulička pirátů) – seděla jsem tam s přáteli na pivu při naší výzkumné cestě a přemýšlela tam nad postavou Marcela. Většina ostatních nových postav v The Originals byla vymyšlena mimo tento bar.
  • Natáčeli jsme (velmi hlasitě) upíří párty v hotelu Royal o víkendu, kdy byl Den svatého Patrika. Ubytovaní hosté byli rozmrzelí a Daniel Gillies téměř dostal ‚na budku‘ od jednoho hosta. Omlouváme se všem ubytovaným!
  • Dechovka, která zazněla na začátku epizody při přesunu do New Orleans, je celosvětově známá kapela REBIRTH, jedna z nejstarších hudebních tradic v New Orleans.
  • Joseph Morgan a Charles Michael Davis jsou bývalí kámoši z pokeru, který spolu hrávali dávno předtím, než byl Charles obsazen jako Marcel.
  • Neodvysílaná verze ‚prezentace‘ The Originals má úplně jiný konec. Doufám, že jednoho dne ji každý uvidí.

Zaujala vás včerejší epizoda? Jste rádi, že Klaus bude mít vlastní seriál a těšíte se tedy na Původní? Nebo vás naopak zápletka s Hayley zklamala? Dejte nám vědět!

(zdroj: buzfeed.com)

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Šťopík

Šťopík

Cože to jako, že v TVD už nebudou The Originals. To si snad děláte srandu ne... !! já je tam miluju a...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

co chtějí fanoušci, mně je celkem jedno, já píšu názor za sebe, ale poslední dobou mě na seriálu zajímá...
před 10 roky
Airasza

Airasza

Já osobně se na The Originals těším. Bude to oproti TVD příjemná změna, protože to, jak se všechno točí...
před 10 roky
Další články k tématu