28. 4. 2013

DirecTV má druhý originální seriál

DirecTV má druhý originální seriál

Stanice DirecTV, která v minulosti patřila k největším syndikačním jménům, se pouští do vlastní tvorby.

V současnosti stanice vysílá drama Rogue, které rozhodně není propadák. Po prvním úspěchu má tak DirecTV vysoké sebevědomí, proto neváhá a objednává dál.

Pro svůj druhý originální dramatický seriál stanice přizvala na pomoc Neila LaButeho. Ten bude vytvářet drama Full Circle, které je popisováno jako moderní La Ronde (Rej) smíchané s My Dinner with André. Tento nevšedně strukturovaný seriálový debut zmíněného režiséra a scénáristy prozkoumá lidské žití prostřednictvím jedenácti jedinců, jejichž životy – ač si toho nejsou vědomi – jsou propletené.

DirecTV pracuje na tomto projektu již měsíce. Je brán jako desetidílná nízkonákladová minisérie. Očekává se, že se všech deset epizod vytvoří za méně než jeden milion dolarů.

Produkce začne letos v létě v Los Angeles, na obrazovkách se seriál objeví na podzim. Globálně jej rozšíří společnost FremantleMedia International.


Stanice typu Netflix, Amazon a DirecTV jsou zárukou neokoukaného zpracování. Myslíte, že Full Circle bude další seriálový klenot? Nebo si počkáte na trailer? Přece jen popis zatím nic neříká.

(Zdroj: Deadline)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu