2. 5. 2013

Včera HBO, dnes obnovuje BBC America!

Včera HBO, dnes obnovuje BBC America!

Jde vidět, že se sezóna pomalu blíží k závěru. Jak americká velká pětka, tak i kabelovky v lepším případě obnovují, v horším případě ruší své seriály. Po včerejším tahu stanice HBO se dnes ozvala také BBC America.

Stanice dnes oficiálně oznámila, že svého původního seriálového nováčka Orphan Black obnovuje pro druhou sérii. Ta se na obrazovkách představí s novými deseti epizodami v roce 2014.

Seriál se dočkal obnovení ještě před koncem první řady, který je naplánován na sobotu, 1. června. Oznámení o prodloužení uvedl Perry Simon, generální manažer celosvětové sítě BBC:

" Tatiana Maslany přinesla jeden z letošních nejlepších hereckých výkonů. Jsme nadšeni z toho, že seriálu od talentovaného týmu Greame, John a Temple Street Productions můžeme objednat novou sérii. Nemůžeme se dočkat toho, jako kdo se Tatiana objeví ve druhé řadě."

K prodloužení se vyjádřili také výkonní producenti seriálu, David Fortier a Ivan Schneeberg: „Jsme potěšeni, že si BBC America objednala druhou sérii Orphan Black. Rádi bychom poděkovali všem, kteří podporují naši show. Jsme nadšeni z toho, že můžeme pokračovat náš příběh s tak silným týmem a fantastickými herci, které vede neskutečně talentovaná Tatiana Maslany. Velký dík patří také fanouškům za jejich neutuchající podporu.“

Orphan Black si hned po svém prvním uvedení 30. března získal kritickou podporu mediální veřejnosti. Světová televizní média jej označila za jeden z nejzábavnějších počinů roku a ověnčila jej statusem thrilleru ve stylu filmu Run Lola Run (Lola běží o život).

Maslany hraje Sarah, outsidera a sirotka, které se od základu změní život poté, co je svědkem sebevraždy Beth, která vypadá stejně jako ona. Sarah převezme její identitu, přítele i bankovní účet. Místo toho, aby se jí problémy vyřešily, se Sarah zamotá do tajemné záhady. Zjistí, že ona i zmíněná mrtvá žena jsou klony. Sarah se ocitne uprostřed konspirace a musí bojovat o své právo na odpovědi.


Získal si vás seriál? Sledujete pravidelně? Jste rádi za obnovení?? Nebo zastáváte názor, že některé seriály by měly skončit v tom nejlepším už po první sérii? Pokud seriál neznáte, rychle to napravte, stojí za to!

(Zdroj: Tisková zpráva BBC America)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Mescalamba

Mescalamba

No, nehraje špatně, ale přijde mi, že třeba Nina v TVD hraje svojí dvojroli o něco lépe. A těch co...
před 10 roky
jo-die

jo-die

Ač mě pilot moc nebavil, tak postupně mě seriál chytil a teď s napětím očekávám každý další díl, takže...
před 10 roky
phoebe.h2

phoebe.h2

No řekla bych, že v tomhle případě Tatiana hraje lépe, nehledě na to, kolik rolí tam ona má.
před 10 roky
Další články k tématu