4. 5. 2013

Zemře Dexter?!

Stanice Showtime chystá pro diváky na léto extra zábavu ve formě závěrečné série thrilleru Dexter. Již dříve Showtime oznámila, že následující osmá řada seriálu bude zároveň rozlučková. Na jejím konci se hlavní zabijácký hrdina navždy rozloučí a uzavře své osmileté krvavé tažení. Jak to všechno ale skončí? Na tuto otázku možná odpovídá nový oficiální plakát, který se dostal do oběhu.

Když už nic, stanici se nedá upřít originalita. Během let měl Dexter desítky kvalitních promo fotek a plakátů a tento se směle řadí mezi ně. Detailní záběr vrahova obličeje je zabalený do plastové folie, kterou využívá ke zbavení se těl svých obětí či částí jejich těla. K tomu je přidán slogan „The end begins“ neboli „Konec začíná“.

Co to ale znamená? Snaží se tím někdo něco nenápadně naznačit? Je tu šance, že Dexter Morgan na konci série (a seriálu) naposled vydechne? Jeho představitel, herec Michael C. Hall, se vyjádřil ve smyslu, že jeho postava bude muset čelit důsledkům jeho dlouholeté práce. V jednom z rozhovorů řekl: „Myslím si, že Dextera chytí, ať už doslova, nebo jinak. Co se týče toho, zda půjde do vězení, nebo jestli umře, nebo jestli ho srazí autobus nebo tak… to nemůžu prozradit.“

Závěrečná série začíná na Showtime 30. června.


Co říkáte na nový poster? Líbí se vám? Jak si představujete konec seriálu? Jak by měl být Dexter potrestán? Nebo by mu to snad všechno mělo projít? Povídejte!

(Zdroj: huffingtonpos­t.com)

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
pufina

pufina

A nakonec stejně odjede na své lodi v západu slunce :D
před 10 roky
Morrigan

Morrigan

Jestli ho odhalí, tak bych asi chtěla, aby se mu podařilo ztratit se někde v Evropě. Nechci, aby umřel....
před 10 roky
pufina

pufina

Kdyby na konci série sám se šel přiznat, že zabil LaGuertu (i když ji zastřelila Deb), tak to by se mi...
před 10 roky
Další články k tématu