9. 5. 2013

Deception: NBC zatrhává intriky!

Deception: NBC zatrhává intriky!

Stanice NBC začíná rozhodovat o svém podzimním programu. To kromě výběru pilotů znamená také finální slovo o tom, které z letošních seriálů se vrátí a které naopak dostanou padáka.

A proč začínat dobrými zprávami, když můžeme rovnou vraždit. Takové heslo očividně NBC zastává. Stanice totiž dnes oznámila, že ruší svou letošní midseason novinku Deception.

Měla to být velká konkurence pro zaběhnuté Revenge (Pomsta). Seriál však zdaleka nedosáhl jak kvalit, tak zájmu ze strany kritiků a hlavně publika. Diváci zůstávali ledově klidní a Deception přehlíželi. Seriál se nahoru nevyhrabal a svůj jednosezónní běh ukončil v tichosti v březnu po jedenácti epizodách. Seriál ztroskotal, pilot sklidil rating 2.0, nicméně seriál s Meagan Good v hlavní roli se rozloučil dole na 1.2 v klíčové skupině 18–49 let.

Drama tedy pokračovat nebude. Herecký kolega Meagan, Tate Donovan si už na jaře zabral roli v dalším pilotu, tentokrát v Hostages u stanice CBS. Ani Liz Heldens, tvůrkyně seriálu, nemusí smutnit. NBC totiž na léto chystá její nový seriál Camp, ve kterém zazáří herečka Rachel Griffiths, známá ze seriálů Brothers and Sisters (Bratři a sestry) a Sex Feet Under (Odpočívej v pokoji).

Naši tipovačku budeme průběžně aktualizovat! Pokud je vám podezřelé, že v seznamu seriál nevidíte, je to proto, že jeho původní název byl Infamous.

Jak si povedou ostatní seriály od stanice NBC a které piloty budou vybrány, to se dozvíme nejpozději v pondělí, kdy začíná týden Upfronts, který zahájí právě NBC.


Sledovali jste tuto napínavou soap operu? Srovnávali jste s Revenge? Zasloužil si seriál pokračování? A co tipovačka, budete mít body?

(Zdroj: THR)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Salem

Salem

jinak v profilu u Meagan chybí Californication kde byla jednu sezónu
před 10 roky
litllewitch

litllewitch

Výborně, další body do tipovačky :D.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no mně se třeba deception líbil víc než druhá řada revenge. tu jsem ještě ani neviděla zdaleka celou....
před 10 roky
Další články k tématu