10. 5. 2013

NBC a další trojice nových seriálů

NBC a další trojice nových seriálů

Včera stanice NBC začala, dnes zdárně pokračuje.

Po brutálním uvolnění místa v programu, kdy se navždy do seriálového nebe odebraly Whitney, Guys with Kids, 1600 Penn, Up All Night a Deception, stanice objednává další tři novinky.

Ke včerejším dvěma dramatům a třem komediím se přidává jeden zástupce komedie a dvě dramatické novinky. Drama zastupuje Ironside, který je rebootem stejnojmenného seriálu z šedesátých let. Hlavní role se ujal sexy Blair Underwood (Dirty Sexy Money, The Event). Na obrazovkách se také již zcela jistě objeví spin-off letošního úspěšného Chicago Fire s názvem Chicago P.D..

U komedií se na scéně opět objevuje Bill Lawrence, který produkuje Undateable. Perlička: Lawrence stojí také za včera vybranou novinkou Surviving Jack! Více vám však jistě řeknou jeho tvůrčí počiny – komedie Scrubs (Doktůrci) a Cougar Town (Město žen).

Krátké popisky:

DRAMA

Ironside

Reboot detektivního dramatu z roku 1967. Drsný a jízlivý sexy detektiv skončí po přestřelce na vozíčku. Jeho pečlivě sestavený tým teď řeší nejsložitější případy ve městě.

Chicago P.D.

Příběh o Okrsku 21 policejního oddělení v Chicagu. Okrsek je rozdělený na dvě rozdílné skupiny. První jsou policisté v uniformách, kteří používají k boji proti pouličnímu zločinu hlavně pěsti. Druhou skupinou je Intelligence Unit (Speciální jednotka), která se soustředí na velké přestupky – organizovaný zločin, překupnictví drog, vraždy atd.

KOMEDIE

Undateable

Skupině přátel, se kterými nikdy nikdo nerandí, se změní život, když do jejich kruhu vstoupí mnohem sebevědomější postava.

Delší obsahy najdete klasicky na profilových stránkách jednotlivých seriálů. K dispozici jsou také první fotografie, které jsme doplnili do fotočlánku.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Pajky

Pajky

Tak to vypadá, že Go On a Community jdou ze hry. Škoda
před 10 roky
ragelly

ragelly

Community bude na 90%, alespoň co píšou zahraniční servery, možná už dneska oficiálně.
před 10 roky
Pajky

Pajky

Community mi tolik nevadí, nějak mě čtvrtá zklamala, ale přijít o Chandlera mě štve
před 10 roky
Další články k tématu