11. 5. 2013

První fotky z nových seriálů ABC

První fotky z nových seriálů ABC

ABC a její novinky pro sezónu 2013/2014.

Prozatím dvanáct seriálů dostalo zelenou. V dnešním fotočlánku se podíváme na první fotografie, které už se ve většině případů dají označit za promofotky.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Seriál, který se stane pevnou součástí Marvel Cinematic Universe (MCU) nás zavede mezi agenty mezinárodní proti-zločinecké organizace S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division). Ta má za úkol chránit planetu Zemi před největším zlem, domácím, i mimozemským. S.H.I.E.L.D. je organizace, která dala dohromady iniciativu Avengers, čítající několik jedinců obrovské síly a nadpřirozených schopností.

Photo © ABC

Back in the Game

Multigenerační komedie se točí kolem Terry Gannonové, čerstvě rozvedené matky, která se na přechodnou dobu dá dohromady s otcem svých dětí (James Caan), bývalým baseballovým hráčem. Také začne neochotně trénovat druhořadý baseballový tým svého syna a je vržena zpátky do světa sportu, který chtěla nechat za sebou.

Photo © ABC

Super Fun Night

Super Fun Night ukazuje tři nerdovské kamarádky a jejich často šílené (ač úsměvné) snahy mít každý páteční večer skvělou zábavu.

Photo © ABC

The Goldbergs

Rodinný projekt zasazený do 80. let pojednává o kontrolující matce a výbušném otci, kteří milují své tři geekovské děti tak moc, že nemůžou snést to, že už jsou skoro dospělé.

Photo © ABC

Lucky 7

Adaptace britského seriálu The Syndicate. Příběh se točí okolo sedmi zaměstnanců servisní stanice v Queens. Jejich životy se změní v okamžiku, když vyhrají Sportku.

Každý díl se soustředí na jinou postavu a každá potenciální další série se bude věnovat nové skupince lidí.

Photo © ABC

Betrayal

Nádherná, avšak nešťastně provdaná fotografka si začne vášnivou aférku s právníkem, který pracuje pro jednu bohatou rodinu. Brzy se z něho ale vyklube hlavní podezřelý z vraždy a usvědčit se ho snaží fotografčin manžel!

Photo © ABC

Killer Women

Temný thriller o Molly Parkerové, odvážné krásce, co se snaží prosadit mezi Texas Rangery a není žádné ořezávátko – vždycky ví, jak z pachatele dostat pravdu a nebojí se mu trochu pocuchat tvář.

Photo © ABC

Trophy Wife

Bývalá party girl se setká s mužem, do kterého se zamiluje. Jeden problém jsou však jeho tři manipulující děti. Druhý problém jsou jeho dvě značně nepříjemné exmanželky.

Photo © ABC

Mind Games

Provokativní pracoviště, na kterém působí dva bratři – jeden je expert v lidské psychologii, druhý je bývalý trestanec. Společně provozují agenturu, která řeší problémy klientů pomocí vědy, motivace a manipulace.

Kromě toho, že své dovednosti využívají na pomoc klientům, se jim jejich talent často i vymstí, když se snaží zmanipulovat toho druhého.

Photo © ABC

Once Upon a Time in Wonderland

Příběh se odehrává ve viktoriánské Anglii. Mladá krásná Alice vypráví příběh pohádkové země, která se skrývá na druhé straně zaječí nory. Všichni si myslí, že je šílená, ale Alice ví, že tento svět skutečně existuje. Kromě toho se v něm navíc zamiluje do tajemného džina Cyruse.

Photo © ABC

Mixology

Příběh se odehrává ve svůdném baru na Manhattanu a ukazuje svobodná individua, která se snaží během jedné noci najít tu pravou lásku.

Photo © ABC

Resurrection

Hodinové drama REsurrection pojednává o tom, co se stane, když vstanou z mrtvých ti, které jste už dávno pohřbili a oplakali. Lidem z městečka Aurora se změní život poté, co se jejich milovaní najednou objeví před dveřmi jejich domů.

Photo © ABC

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Calliope

Calliope

Mě celkem zaujalo Mixology. Prvně i popis Super fun night, ale ta promo fotka není zrovna...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že budou určitě ještě nové, tohle je jen první cvaknutí po pilotu. Většinou se promofotky začínají...
před 10 roky
Týna Chvojková

Týna Chvojková

Žádný z těchto mě moc nezaujal, ale uvidíme :)
před 10 roky
Další články k tématu