16. 5. 2013

ABC: Pět postřehů z panelu Upfronts

ABC: Pět postřehů z panelu Upfronts

Během Upfronts panelu stanice ABC to vypadalo, že „abeceda“ dokázala vyhrát kupce reklamních míst již na začátku, kdy se promítalo vtipné video s Kerry Washington, Jimmym Kimmelem a prezidentkou Disney-ABC Television Group, Anne Sweeney. Nicméně až pětiminutové promítání nové komedie The Goldbergs sklidilo dosud nejlepší reakci během celých Upfronts. A Rebel Wilson, která dodala osobní představení své novinky osobně představila svou novinku Super Fun Night, dokázala, že možná máme co dočinění s novým Kimmelem.

Vypadá to, že ABC u prodejců reklamy zaválela zatím nejvíce.

1. ABC není televizní stanice

Sweeney otevřela panel tvrzením, že ABC není jednou z těch tradičních mediálních společností, které jsou na sestupu. „ABC nikdy nebyla tradiční mediální společností, od začátku šlo o inovátora,“ řekla narvanému sálu.

S tímto se vyjádřila o nové ABC aplikaci, která fanouškům umožní živé streamování na smartphonech, tabletech a počítačích. Dosud je přístupné v New Yorku a ve Philadelphii, během léta se roztáhne do dalších šesti ABC stanic a od podzimu ještě dále.

2. ABC není jedničkou v mnoha ohledech

Především v klíčovém demu, které prodejce zajímá – 18–49 let. Vlastně se očekává, že ABC skončí letos na čtvrtém místě. Ale na tom nezáleží. Podle prezidenta Paula Lee je ABC na prvním místě u zámožnějších diváků, u žen 18–49 let a je prostě nejlepší značkou v televizi. „Před pěti nebo deseti lety by na tom nezáleželo. Nyní, ve světě volby, je to však klíčová výhoda oproti soupeřům.“

3. Kimmel opět zabíjí

Po svých jedenácti letech v roli dvorního urážeče stanice zůstává Kimmel nejupřímnějším uvaděčem na Upfronts. Letos nabídl reklamářům perspektivu ohledně jejich následné schůzky s ABC: "Chystáte se investovat miliardy dolarů do stanice, která shodila 200kg komika ze surfovacího prkna. (Pozn.: Hm?!)

Komik se samozřejmě nezastavil jen zde, nejvíce urážek schytala NBC, ale ani Univision (Lžou vám ve španělštině?), FOX a CBS (ti špinaví z*****synové) nepřišly zkrátka.

4. Rebel Wilson je Super zábavná (Super Fun)

Wilson pobavila a přinesla šťávu mezi dlouhé minuty suchého povídání o statistikách a penězích. „Tato show je pravým opakem Sex and the City. Když tyto dámy jí v pátek v noci venku, nemluví o penisech.“ Kromě toho herečka dodala, že Paul Lee zabil její úžasnou beat-boxovou úvodní písničku ke znělce, protože „stála za houby“. Trailer sklidil hodně smíchu.

5. Hodnota „hladkosti“

Lee si pochvaloval hladký tok podzimního programu. Líbí se mu čtvrteční blok s mocnými ženami – Once Upon a Time in Wonderland, Grey's Anatomy a Scandal. A taky nedělní večer, který bude „sofistikovaným a emotivním kvalitním vyprávěním příběhů“ s Once Upon a Time, Revenge a minisérií Betrayal.

Program však není stoprocentní. Nejvíce skřípe pátek, kde sitcomy Last Man Standing a The Neighbors spolu se Shark Tank a 20/20 příliš nejdou dohromady.


A jak Super Fun Night hodnotíte vy?

(Zdroj: THR)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu