17. 5. 2013

USA Network objednává dvě nové půlhodinové komedie

Stanice USA Network se rozhodla objednat dvě novinky Sirens a Playing House, jejich odvysílání je očekáváno na první čtvrtinu roku 2014. Také objednala pilotní epizodu seriálu Love is Dead.

„Nastal ten pravý čas představit divákům stanice USA Network naše dvě nové půlhodinové komedie. Tento podzim se do vysílání zařadí také Modern Family. Tento velmi úspěšný komediální seriál se může stát odrazovým můstkem pro naše dva originální komediální seriály,“ řekl Chris McCumber, prezident USA Network. „Naše nové komedie pochází od těch nejlepších talentů z oboru a odráží styl stanice USA Network – skvělé postavy, silné provedení a poutavé vyprávění,“ řekl druhý prezident stanice Jeff Wachtel.

Na co se můžeme v nových seriálech těšit?

Sirens

Seriál Sirens sleduje příběh tří nejlepších záchranářů z Chicaga. Jejich pošětilost, posedlost vlastní pravdou a také sebedestruktivní osobnosti jim znemožňují udržovat vztahy, přátelství a také většinu zaměstnání. Vynikají však v zachraňování lidí, kteří skončí v jejich ambulaci. V hlavní roli se přestaví Michael Mosley (Pan Am), Kevin Daniels (Modern Family), Jessica McNamee (The Vow) and Kevin Bigley (Game Change).

Na pilotu se podíleli Leary a Fisher, oba výkonní producenti seriálu, dalším výkonným producentem bude David Leach. Natáčet se bude v Chicagu. Produkce tohoto seriálu se ujme Apostle a Fox Television Studios ve spolupráci s Daybreak Pictures.

Playing House

Seriál Playing House bude single-kamera komedie o dvou nejlepších kamarádkách, které se k sobě navrátí v doby, kdy jedna druhou potřebují nejvíce. Seriál našel inspiraci ve velmi blízkém přátelství mezi scénáristkami St. Clair a Parham. Nastávající matka Maggie požádá svou nezadanou kamarádku Emmu, aby se vrátila domů pro přivítání miminka na svět před tím, než se narodí.

Výkonnými producentkami seriálu a scénáristkami bude dvojka St. Clarie a Parham, spolu s výkonným producentem Scotem Armstrongem (The Hangover: Part II, Old School) a Ravi Nandan (Best Friends Forever, Animal Practice). Seriál pochází z produkce Universal Cable Productions a American Work.

Love is Dead

Objednán byl pouze pilotní díl. Komedie single-kamera je umístěna do zvláštní společnosti, která se specializuje na rozchody – uváženě, důkladně a s citem. Jejich služeb může využít každý, kdo je ochotný zaplatit, aby pro něj ukonční vztahu bylo jednodušší. Tato nekonvenční komedie si klade otázku: „Když je láska tak vrtkavá, proč neustále začínáme nové vztahy?“

Výkonným producentem bude Zev Borow (Chuck) za Universal Cable Productions a Gaumont International Television. Výkonnými producenty Gaumont International Television budou Katie O’Connell, Elisa Roth, Sidonie Dumas a Christophe Riandee. Pilotní díl se odvíjí od úspěšného francouzského filmu stejného jména v režii Eric Capitaine.


Myslíte, že USA Network má šanci se prosadit i na poli půlhodinových komedií? Zalíbil se vám některý z projektů? Sirens i Playing House mají své místo na obrazovkách jisté, jaké naděje dáváte Love is Dead?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
inekafe

inekafe

lol, tak na Playing House sa fakt "tesim" :D :D obe tieto baby uz spolu predtym pracovali na BFF /...
před 10 roky
Clear

Clear

Sice jsem Best Friends Forever neviděla, ale k tomuhle bych řekla jen: Když dva dělají totéž, není...
před 10 roky
inekafe

inekafe

tak ale serial nerobi tv stanica :) stanica si len objedna serial a o vyrobu, scenar a ostatne veci sa...
před 10 roky
Další články k tématu