18. 5. 2013

CBS: Postřehy z panelu Upfronts

CBS: Postřehy z panelu Upfronts

Celá tiskovka největší stanice Ameriky se nesla ve znamení připomínek, proč a čím je CBS nejlepší.

Akce začala předtočeným hudebním číslem, ve kterém herci z HIMYM zpívali písničku One Year More (Ještě jeden rok). K tomu je na jevišti doprovázeli obyčejní lidé, kteří u sebe měli pro seriál typické žluté deštníky. Na konci představení se vyjádřil výkonný ředitel CBS Corp., Les Moonves: „Rád bych viděl, jak by něco podobného dělali herci z The Walking Dead. “

Ratingovou dominanci stanice připomněl Moonves během panelu hned několikrát. Nejvíce nápadný byl tweet: „Zjednodušeně: CBS vyhrává vše. #dropthemic.“

Jak si Moonves odůvodňuje úspěch CBS dramat? „Drama má své místo v primetimeu, ne v sedm ráno nebo o půl dvanácté večer.“ Během jeho proslovu za ním běžela prezentace uslzeného posledního sbohem hlasatelky Ann Curry, která během Today Show oznámila, že končí.

Dramata na CBS během tiskovky reprezentovali představitelé nejsledovanějšího seriálu současnosti, kriminálky NCIS. Aby se to vyvážilo, členové Big Bangu se objevili jako zástupci komedií stanice. „Když si vygooglíte Big Bang Theory, vyjde vám naše show, ne teorie o vzniku celého vesmíru,“ nadšeně sdělila Nina Tassler, prezidentka sekce zábavy.

Většina novinek sklidila solidní vlnu nadšení, nejlépe si však vedlo u obecenstva drama Hostages a komedie The Millers, které sklidily velký potlesk.

Velký prostor na závěr tiskovky dostala novinka Crazy Ones. Tassler nazvala Robina Williamse „největším přínosem následující sezóny, tedy vlastně i více sezón“. Herec po uvedení traileru přišel na pódium a získal si dav pro sebe – dokázal, že na to stále ještě má.


Kterým novinkám věříte vy? Souhlasíte s Hostages a The Millers?

(Zdroj: Deadline)

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
reallyreallychildish

reallyreallychildish

„Když si vygooglíte Big Bang Theory, vyjde vám naše s how, ne teorie o vzniku celého vesmíru,“ nadšeně...
před 10 roky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Mně se zamozřejmě nejvíc líbil Crazy Ones a držím mu pěsti. Hrozně moc se na něj těším! Je skvěé mít Robina...
před 10 roky
spike

spike

Od CBS mám nejraději komedie (HIMYM, TBBT) a tak se rozhodně nejvíce těším na Crazy Ones.
před 10 roky
Další články k tématu