30. 5. 2013

Letní novinky a jejich trailery (2013)

Jaro je podle kalendářů za námi, je tedy čas na již klasickou dávku trailerů na letní novinky. Tak se pojďme podívat, s čím budou televize bojovat o letní sledovanost...

Mistresses

Milenky. Seriál, který velice očekáváme kvůli rozhodujícímu bodu do tipovačky Kdo přežije. Tohle drama rozhodne, jestli letos vyhraje Gorilla nebo SerialZone. První díl od tvůrců Gossip Girl uvidíme na ABC 3. června.

The Fosters

ABC Family 3. června začíná svůj letní program s novinkou o dvou mámách a spoustě jejich adoptovaných dětí.

Graceland

USA 6. června přijde s novinkou o tom, jaké to je, když agenti v utajení ze tří agentur bydlí spolu v jednom domě na pláži.

King and Maxwell

TNT vypustí do světa 10. června dvojici soukromých detektivů, bývalých agentů.

Crossing Lines

Evropská kriminálka natáčená pro AXN si odbude svoji premiéru již 23. června na NBC. Jelikož jsme se byli podívat na natáčení a měli jsme možnost dělat rozhovory s herci včetně Williama Fichtnera, tak brzy očekávejte na SerialZone exkluzivní materiály.

Devious Maids

Nové „Zoufalky“ od Lifetime se na obrazovky dostanou 23. června.

Under the Dome

Asi jedna z nejočekávanějších novinek léta. Kingovo Pod kopulí se dostane na obrazovky CBS 24. června.

Ray Donovan

V den, kdy začne finálová řada Dextera (tedy 30. června), Showtime vypustí svoji novinku Raye Donovana.

The Bridge

FX se nenechává zahanbit a také nasazuje letní novinku. Remake skandinávského Bronu ve které detektivové ze dvou zemí sledují sériového vraha. Těšte se 10. července.

Cedar Cove

I menšinové kanály, jakým je například Hallmark, chystají na léto nějaké novoty. Od 20. července se ženy mohou těšit na Cedar Cove.

Axe Cop

I animáky mají v létě svého zástupce. FOX totiž 27. července odpremiéruje seriál Axe Cop, který vzniká podle komiksu tvořeného otcem a pětiletým synem. A podle traileru to vypadá stejně šíleně jako komiks. Ten si můžete přečíst i na internetu.

The White Queen

Druhý očekávaný hit léta. Taky co očekávat jiného, když se BBC spojí se Starz a rozhodnou se natočit seriál podle historického bestselleru The Cousins' War. V kalendáři si zakroužkujte 10. srpna.


V našem přehledu zatím chybí Siberia od NBC (fakereality ze Sibiře, kde účastníci brzy zjistí, že něco není úplně v pořádku). Camp, taktéž od NBC (rodinná podívaná z Campu) a nakonec Low Winter Sun od AMC. K těm se nám v době vydání článku nepovedlo sehnat trailery. Ale to neznamená, že byste si na ně neměli dát pozor, třeba se z nich také vyklube něco zajímavého.


Tak co? Doplnili jste si své watchlisty, ať jste připraveni na případné prázdninové deštivé dny?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Maarti

Maarti

Mistresses nejpíš dám, přece jen Alyssa :) Crossing Lines mě snad nezklame. Pak ještě možná přidám Under...
před 10 roky
Lemonie

Lemonie

Vypípanej trailer jsem snad ještě nikdy neviděla :D Under the Dome budu sledovat uričtě :-)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mistresses - nebyl na to trailer už před začátkem loňské sezóny? fosters - typické abc family. to jim...
před 10 roky
Další články k tématu