4. 6. 2013

Na co koukat v létě, 3. díl

Dnes si dáme poslední část našeho přehledu letních seriálů. Přichází peckami nabitý víkend...

Sobota

Letní soboty si velká pětka nechala na úklid na svém stole a vrátí se většina v sezóně zrušených novinek. První na řadě je 15. června Zero Hour od ABC. O týden později se na stejné stanici pokračuje 666 Park Avenue. Posledním do party zrušených je Do No Harm na NBC od 22. června.

Letní soboty

Sobota přinese 5 seriálů. Z toho tři jsou letošní zrušené novinky.

V srpnu se pak na obrazovky podívají i nezrušené seriály. Hned třetího se na AMC vrací se svou třetí řadou vrátí Hell on Wheels.

O týden později se dostane i na očekávanou The White Queen na Starz.

Neděle

Konečně jsme se prokousali celým týdnem, abychom si mohli slíznout smetanu v podobě letních nedělních seriálů. Neděli totiž okupují ty nejluxusnější seriály.

A ví to i Netflix, který po dlohých 7 letech vrátil na obrazovky Arrested Development. 4. sérii vypustil on-line 26. května.

Letní neděle

Neděle jsou nejštědřejší. Vrací se 12 seriálů. Z toho jsou 4 novinky.

Navíc se poslední květnovou neděli po letech na obrazovky díky Netflixu vrátili Arrested Development.

První regulérním navrátilec je 2. června na AMC znovuoživený The Killing se 3. sérií. Pak už to jde v rychlém sledu a 9 června se na TNT vrací sci-fi Falling Skies se 3. sérií. 16. června pak obrazovky ovládnou upíři, protože se vrací True Blood.

Neděle 23. června je naplněná k prasknutí. Na NBC startuje Crossing Lines a na Lifetime Devious Maids. Kromě těchto dvou novinek se ještě vrátí 2. řada Coppera a 5. řada znovuoživené Drop Dead Divy.

Poslední červnovou neděli to pak vypukne na plno. Začíná totiž poslední 8. série Dextera a pak jedna z velice očekávaných novinek Ray Donovan. Oboje na Showtime.

V červenci se vrací i The Newsroom. Zabral si pro sebe 14. července na HBO. Poslední červencovou neděli do programu opět promluví někdo z velké pětky. Tentokrát to bude CBS s 2. řadou Unforgettable. Taktéž znovuobživenou.

Nestačil vám hlavní chod v podobě červnových a červencových seriálů? Tak v srpnu nás čeká dezert. Vrací se totiž Breaking Bad! AMC nezahálí a nasazuje hned po Breaking Bad i novinku Low Winter Sun. Oboje 11. srpna.


Tak co bude vaše seriálové léto zajímavé?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Tak leto je prekvapivo riadne nabité, dá sa z čoho vyberať :) Z 2. dielu nebudem sledovať nič, no tu sa...
před 10 roky
amelia.cz

amelia.cz

Jen Falling skies. To je divný, dokonce i na mě.
před 10 roky
Jolinar

Jolinar

Mňam mňam :D Těším se příští týden na Falling Skies, pak na Crossing Lines, v červenci na Dextera a...
před 10 roky
Další články k tématu