5. 6. 2013

Castingy: Lost Girl, Saving Hope, Episodes, Girls a další

Castingy: Lost Girl, Saving Hope, Episodes, Girls a další

V posledních dnech se opět objevilo několik castingových novinek, tak se na ně stručně podíváme, ať víte, na koho se můžete těšit! A jelikož toho je víc, tak druhou várku vám přineseme zítra. :-)

  • Následující čtvrtá série seriálu Lost Girl (Dívka odjinud) bude podle tvůrců zatím tou nejlepší ze všech. A v pokračování příběhu se sukubou Bo (Anna Silk) se také objeví zvučná jména hostujících hvězd – George Takei (Star Trek; na obrázku), Mia Kirshner (Defiance, The L Word, Vampire Diaries) a Ali Liebert (Bomb Girls). Zatím však nevíme, jaké postavy ztvární. „Finálový díl třetí řady byl tím největším vyvrcholením vůbec. Ale to, co bude následovat, bude také epické,“ řekl Jay Firestone, výkonný producent Lost Girl. Třináctidílná čtvrtá řada by se na obrazovkách kanadské Showcase měla objevit tento podzim.
  • V Kanadě ještě zůstaneme – 25. června se totiž se svojí druhou sérií vrátí na stanici CTV duchařské lékařské drama Saving Hope. A i v nemocnici Hope Zion nás čeká několik hostujících herců a hereček, jako třeba Erin Karpluk (Being Erica), která se ve víceepizodní roli objeví jako svobodná matka a pacientka dr. Joela Gorana (Daniel Gillies). Dalšími hostujícími hvězdami jsou: Peter Keleghan (Murdoch Mysteries), Kyle Breitkopf (Parental Guidance), Daniel Kash (Orphan Black), Vanessa Morgan (My Babysitter's a Vampire), Raoul Bhaneja (Nikita), Noam Jenkins (Rookie Blue), Tyler Hynes (Warehouse 13) a Yanna McIntosh (Republic of Doyle). Jaké postavy ztvární však také zatím nevíme…
  • Epizody (Episodes) mají nového šéfa. Tedy ne přímo. Herec Chris Diamantopoulos (The Office, The Starter Wife) byl totiž obsazen jako Castor Soto, nový šéf televizní stanice, která vysílá Pucks. Nastoupí místo Merca (John Pankow), jenž byl na konci minulé série propuštěn. Ve čtyřech dílech následující třetí řady se objeví i Roger Bart (Political Animals, Revenge), jenž si zahraje agenta Matta LeBlanca. Devítidílná třetí řada bude vysílána na začátku příštího roku.
  • Stanice CBS už našla definitivní náhradu za Jennifer Esposito v seriálu Blue Bloods (Spravedlnost v krvi), která odešla kvůli zdravotním potížím. Marisa Ramirez, která v Blue Bloods účinkuje jako detektiv Maria Baez, nynější partnerka Dannyho Reagana (Donnie Wahlberg), byla totiž povýšena na hlavní postavu. Povýšení přichází poté, co tvůrci vyzkoušeli několik hereček, které při vyšetřování zločinů stály po boku Donnieho Wahlberga. V nové sezóně se Blue Bloods vrátí klasicky v páteční večery.
  • Michael Zegen (The Walking Dead, Boardwalk Empire) byl obsazen do dalšího seriálu od HBO. Objeví se totiž v komedii Girls od Leny Dunham. Informace o jeho postavě a počtu epizod, ve kterých se Zegen objeví, jsou však drženy pod pokličkou.

Tak na koho se těšíte nejvíce?

(zdroje: Showcase, CTVmedia, HollywoodRepor­ter, Variety.com, HollywoodRepor­ter, Deadline)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Kattharinna

Kattharinna

Tyjo, to ani nevím, že byla těhotná :D Jako vypadalo to v tom seriálu, že trošku přibrala, ale nějak...
před 10 roky
inekafe

inekafe

13 :P
před 10 roky
Kattharinna

Kattharinna

Děláš si ze mě legraci? :D 13 je strašně málo :( :D
před 10 roky
Další články k tématu