15. 6. 2013

Seriály na léto tasí nebezpečné zbraně - ženy

Pomalu ale jistě se blíží ta část roku, kdy většina z nás vypne mozek a užívá si tepla, sluníčka, vody a zábavy. A mezi zábavy jistě můžeme řadit také tunu seriálů, které se budou v následujících týdnech snažit získat si vaši pozornost.

Dva z nich se rozhodly mezi své obsazení přidat dvě svěží tváře, které jistě fanoušky zaujmou. Zatímco do osvědčeného hitu True Blood (Pravá krev) se vrátí známá tvář, očekávaná novinka Under the Dome, která se teprve bude muset o diváky ucházet, představí známou herečku v dosud neznámé roli.

True Blood (Pravá krev)

Šestá série začíná již zítra! A diváci se v ní dočkají návratu Courtney Ford. Ta si zopakuje svou roli Portie Bellefleur, pra-pra-pra-pravnučky Billa Comptona (Stephen Moyer). Portia se objeví minimálně v jedné epizodě. Co ji přivádí zpět na scénu?

„Po finále páté série, které bylo velmi intenzivní a šílené, se věci v Bon Temps přiostřily a vypadá to, že někdo bude potřebovat právníka,“ řekla herečka.

Naposled jsme Porti viděli ve čtvrté sérii, když se snažila Billa obehrát. I poté, co se dozvěděla, že jsou příbuzní, Portia pokračovala v jejich aférce, ale Bill to zařídil tak, že Portia nakonec s hrůzou utíkala, kdykoliv ho uviděla. Bude mít Portia stejné reakce i nyní, když se Bill napil krve Lillith?

„Kolik Billa ještě zbylo? Je to stále on? To je velký otazník. Myslím, že Portia se ho bojí, takže když přijde na Billith, bude se bát dvojnásob. Billith je hodně strašidelný.“

Herečka, která je prozatím naplánovaná na sedmou epizodu šesté řady, je známá také svými rolemi v Parenthood (Famílie), Dexterovi a The Vampire Diaries (Upíří deníky)

Under the Dome

Natalie Zea, kterou si můžete pamatovat jako Claire z jarního hitu The Following nebo z úspěšného westernového Justified (Strážce pořádku) míří pod štít. Herečka se poprvé objeví v devátém díle. Otázkou zní, kde se tam vezme.

Showrunner Neal Baer prozradil, že nikdo nový se pod štít během série nedostane. To ovšem neznamená, že v městečku není nikdo, kdo se celou dobu schovával. A pokud jste měli za to, že Big Jim Rennie přinese trable, to ještě netušíte, jak se děj zvrtne, až poznáte Maxine.

„Maxine je zcela vymyšlená postava, to znamená, že se neobjevila v knize,“ řekl Baer. „Je to někdo, kdo sdílí historii s vícero obyvateli pod štítem.“

Tvůrce seriálu Brian K. Vaughan doplnil: „Maxine do seriálu přinese hodně vzrušení. Nechceme toho ale moc prozrazovat…“

Under the Dome začíná na CBS již 24. června.


Těšíte se na tyto dva seriály? Líbí se vám tyto castingy? Co od nich očekáváte? U kterých dalších seriálů si budete krátit letní večery?

(Zdroje: TV Guide a zap2it)

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Dadulinka

Dadulinka

Tesim se na pravou krev, ale Under the dome me desi, prosim drzte se knihy! :/
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

to ta herečka od té doby nehrála v ničem jiném nebo co? ford měla ze 4 řad tvd v jednom díle asi 4...
před 10 roky
griff

griff

Když vidím název článku:letní seriály a ženy, tak nemůžu nezmínit Orange is the new black - tam je žen celá...
před 10 roky
Další články k tématu