8. 7. 2013

SZCon 2.0 - Druhé setkání seriálových fanoušků!

SZCon 2.0 - Druhé setkání seriálových fanoušků!

Aktualizováno: Omlouváme se všem, kteří hlasovali pro termín 24. 8. Toto datum jsme museli z ankety vyřadit, protože členové redakce budou tento víkend mimo Prahu. Naopak jsme přidali termíny v září, opět víkendy.

Neskutečné, jak ten rok utekl. Loni v červnu se uskutečnil první ročník SZConu, setkání seriálových fanoušků a zároveň pravidelných návštěvníků našeho webu.

Slíbili jsme, že letos akci zopakujeme. Před tím, než začneme vše organizovat, však potřebujeme odezvu ze strany vás, uživatelů. Byli jste loni? Nebo vám do toho něco vlezlo a nemohli jste se dostavit? Nebo tu s námi ještě nejste tak dlouho, abyste nějaké Veni, vidi… vůbec kdy četli?

Vůbec nezáleží, jak dlouho k nám chodíte. Náš sraz by byl určen pro všechny z vás, kteří by měli chuť osobně se potkat, seznámit (nebo znovu sejít), pokecat o oblíbených seriálech i o novinkách a vychytávkách webu SerialZone.cz. Věřte, že loni šlo o skvělou akci, kde se všichni výborně bavili. A letos bychom rádi ještě více.

Více lidí, větší prostory, více možností zábavy. Opakovala by se Praha. Předběžně nás čistě nezávazně zaujal podnik Továrna, je prostorný a vejdeme se bez problémů :-) Není to navíc jen hospoda, dá se tu zahrát bowling, kulečník nebo šipky, objednat jídlo atd. Továrna je v blízkosti autobusové i tramvajové zastávky, relativně kousek je také stanice metra C Vyšehrad, takže výborná dostupnost z nádraží. Podle vaší odezvy se budeme informovat, jestli by byla možnost domluvit si akci na celou noc, aby nás např. ve dvě ráno nevyhodili na ulici. To proto, aby ti z vás, kteří by neměli v Praze ubytování a čekali na ranní spoj domů, nemuseli několik hodin v noci bloudit po Praze a krátit si chvíli něčím neobvyklým :-)

Loni jsme pro vás měli také trička a placky. Letos zatím nevíme, zda byste o tyto produkty měli zájem. Využijte prosím diskuzi tady pod bleskovkou, abychom viděli, zda pro vás tričko (a placku) navrhnout a nechat natisknout.

A teď to nejdůležitější – datum. Náš hodný šéf fruiko pro vás vytvořil anketu. Pokud byste tedy měli zájem se zúčastnit, hlasujte a vyberte si, který termín by vám nejvíce vyhovoval. Samozřejmě bereme ohled na těžce pracující, takže sraz by se určitě konal o víkendu, v noci ze soboty na neděli, ať už se jedná o kterýkoliv nabízený termín.

Tak. Konec hlášení. Zatím není příliš informací, pouze zjišťujeme, jak velký (a jestli vůbec nějaký) zájem o druhý SZCon z vaší strany je. Pište nám do diskuze, jak se vám nápad zamlouvá. Za veškeré nápady a připomínky budeme vděční.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře84zobraz všech 84 příspěvků
ragelly

ragelly

Usilovně pracujeme na designu nového trička a placky :P :) Bude to něco úplně jiného než loni. Myslím, že se...
před 10 roky
Illyria

Illyria

Já si s tím rohem dělala trochu legraci, na to abych se styděla už jsem moc stará :-D
před 10 roky
aaaja

aaaja

už se nemůžu dočkat :)
před 10 roky
Další články k tématu