11. 7. 2013

Conec se blíží - setkání fanoušků (nejen) seriálů v Brně!

Conec se blíží - setkání fanoušků (nejen) seriálů v Brně!

Pokud sledujete SerialZone delší dobu, tak dobře víte, že velmi rádi podporujeme jakékoliv aktivity fanoušků a nezávislé scény. Mezi podobné akce lze nově zařadit i Conec, který si v rychlosti na následujících řádcích představíme. Ještě než rozebereme detaily, tak vám prozradím, že na conu potkáte i jednoho z nás, který bude mít na starosti vlastní přednášku. Jestlipak uhodnete téma? :-)

Pokud tedy nemáte v srpnu co dělat, vyrazte se na tuto akci podívat! Konkrétně se jedná o setkání fanoušků sci-fi, fantasy, hororu, seriálů, RPG, deskových her, asijských fenoménů, atd. Na své by si tam měl přijít prakticky každý. Akce proběhne 15.8. – 18.8. 2013 na ZŠ Kotlářská v Brně.

Na conu bude současně probíhat celkem pět linií – Fantasy, Sci-fi, Orient, Seriálová linie a Manifest Fantastiky. Můžete se těšit na tunu přednášek, besed, workshopů, deskovek, promítání, soutěží, apod. Organizátoři lákají také například na nonstop program, čajovnu s vodními dýmkami přímo na conu, nebo na pivo z nedalekého domácího pivovaru Magistr.

Více informací naleznete na webu akce na adrese con-ec.cz.

Abych nezapomněl, začátkem srpna pro vás ve spolupráci s pořadateli chystáme soutěž o volné vstupenky a pár dalších drobností, nepřestávejte nás proto sledovat! Tři šťastní z vás se na akci dostanou zdarma! :)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Anetka888

Anetka888

Téma SerialZone? :D
před 10 roky
megawir

megawir

Jo, to je otázka, on už ale něco vymyslí :) Kdo chce potkat Fruika, měl by se naConec stavit :)))
před 10 roky
Další články k tématu