12. 7. 2013

Castingy: Návrat do OUAT a staronová postava v H50

Castingy: Návrat do OUAT a staronová postava v H50

Herec Giancarlo Esposito, který v seriálu Revolution ztvárňuje Toma Nevilla, stihne na podzim opět navštívit i Once Upon a Time!

Objeví se totiž v počátečních epizodách třetí série. Zatím však nevíme, které své alter-ego si v OUAT tentokrát zahraje. Bude to novinář Sidney Glass ze Storybrooku nebo Kouzelné zrcadlo Zlé královny či dokonce přímo džin Agrabah?

Esposito hostoval v OUAT v první sérii. Když jsme jej viděli naposled, Sidney byl Reginou uvězněn poté, co nevyšlo falešné obvinění Sněhurky z vraždy Kathryn. Herce tedy aktuálně vídáme v Revolution, dříve jsme se s ním setkali v Community nebo Breaking Bad a dalších seriálech.

Třetí série Once Upon a Time začne… někdy na podzim! :-)


Blížící se čtvrtá série Hawaii Five-0 nám představí jednu staronovou postavu. Proč staronovou? Protože postava kapitána SWAT týmu, Loua Grovera, se totiž objevila už v epizodě původního Hawaii Five-O! A třešničkou na dortu je to, že jej ztvární Chi McBride!

Poprvé se ukáže už v první epizodě čtvrté řady, která má premiéru 27. září. „Je vždycky zábavné hrabat se v mytologii Five-0 a vzkřísit nějakou postavu – a v tomto případě bude Chi McBride hrát SWAT kapitána jménem Lou Grover,“ řekl výkonný producent Peter Lenkov. „Nedávno byl převelen z Chicaga na Havaj a moc se mu nelíbí, jak někdy jednotka Five-0 postupuje. Říká jí ‚McGarrett a jeho veselá banda těch-co-si-můžou-dělat-cokoliv-chtějí‘. Five-0 bude mít také problémy s Groverem, zejména s jeho stylem vymáhání práva. A to vytvoří zajímavý konflikt, takže se v této sezóně připravte na nějaké napětí mezi nimi.“

McBride, který nedávno hrál v seriálu Golden Boy od také stanice CBS, se zatím objeví pouze v první epizodě nové sezóny, avšak je více než pravděpodobné, že se s ním budeme setkávat pravidelněji…


Co říkáte na návrat Sidneyho? A na to, že Chi McBride bude hrát osinu v zadku?! :-)

(zdroje: tvline.com, insidetv.ew.com)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Idrial

Idrial

Těším se na další díly jak revolution tak OUAT, takže tady kolegu budu určitě vídat na obrazovce a těší mě to
před 10 roky
Další články k tématu