13. 7. 2013

V H50 bude opět Lost reunion a do TVD obsazeny dvě postavy!

V H50 bude opět Lost reunion a do TVD obsazeny dvě postavy!

Už v minulosti se v seriálu Hawaii Five-0 objevovali herci z Lost (Zraceni) - byli to Terry O'Quinn, Tania Raymonde a Reiko Aylesworth. A ve čtvrté řadě H50 přibudou dva další!

Dnes v noci jsme se totiž dozvěděli, že hned v první epizodě čtvrté série se objeví Henry Ian Cusick! Jeho postava se bude jmenovat Ernesto, což bude houževnatý a nelítostný člen teroristické skupiny zvané Národní osvobozenecké hnutí. Asi to bude pěkný zmetek, že? :-) Výkonný producent Peter Lenkov postavu také okomentoval: „No, Ernesto má koule na to, aby převzal palác, velitelství Five-0.“ Hm, co říct více?

Cusick se kromě Ztracených objevil v Mentalistovi, Fringe, Body of Proof a Skandálu. Narodil se 17. dubna 1967 v Peru.

A kromě něj se v jedné epizodě na začátku série ukáže i Jorge Garcia! Jorge ztvární skvělého konspiračního teoretika a údajně by měl mít scény i s Danielem Dae Kimem (Chin).

Kromě hlavní role v Lost jsme měli možnost Garciu vidět v posledních řadách Once Upon a Time a Californication, dříve například ještě i v seriálech Alcatraz, Mr. Sunshine či HIMYM. Narodil se 28. dubna 1973 v americkém městě Omaha.

Hawaii Five-0 se na obrazovky své domovské stanice CBS vrátí 27. září, tentokrát se však bude vysílat v pátečním slotu.

Těch Lost reunion je v H50 čím dál tím více, co říkáte? Ale nám to vůbec nevadí, jen tak dál! :-) Těšíte se na Cusicka a Garciu?!


Přeneste se přes Katherine, do Mystic Falls přichází další badass kráska! Bývalá ruská modelka Olga Fonda, která se teď v Americe živí jako herečka, se totiž připojí k obsazení páté série The Vampire Diaries (Upíří deníky) jako Nadia!

Poprvé se objeví už v prvním díle páté řady, který se bude vysílat 10. října. Nadia je dívka, která kvůli pomstě procestovala svět, a proto také najde Matta a Rebeku v Praze. Na Nadie je však mnohem víc – měla by údajně doručit Stefanovi zlověstné varování, které se týká Původních. Spojí se s kýmkoliv, aby dosáhla svého, bude však osamělá…

Olga se narodila 1. října 1982 v Rusku. Mohli jsme ji vidět v epizodních rolích v seriálech Nikita, HIMYM, Melrose Place, Plastická chirurgie s. r. o. či Vincentův svět nebo ve filmu Ocelová pěst.

Kromě Nadii byl obsazen i Jesse, který je ve vyšším ročníku vysoké školy. Je sexy, chytrý, sebevědomý a neodolatelně sladký. Jesse je člověk, který má záhadné – ale zcela pochopitelné – důvody, proč nesnáší nemrtvé. Toho ztvární herec Kendrick Sampson. Poprvé se také objeví už v epizodě 5×01.

Tak jak se vám tyto dvě postavy a jejich herečtí představitelé zamlouvají? Dejte nám vědět! :-)


(zdroje: tvline.com + insidetv.ew.com, tvline.com + tvguide.com)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
griff

griff

Nemohli by se ti herci do jdou do H5O a TVD prohodit?:)
před 10 roky
phoebess

phoebess

Tak tohle mě donutilo k uvažování, jestli já jsem na stanici CW v seriálech (kromě...
před 10 roky
kacka.irena

kacka.irena

H5O mám moc ráda. I díky hereckému propojení s Lost
před 10 roky
Další články k tématu