17. 7. 2013

Kristen Bell má novou roli a další castingy

Kristen Bell má novou roli a další castingy

Veronica Mars má další práci. Herečka Kristen Bell, známá kromě Veronicy také rolemi v Heroes (Hrdinové) nebo současném House of Lies (Profesionální lháři), bude hostovat v nové sérii Parks and Recreation.

Zahraje si městskou političku v Eagletonu, která je v podstatě kopií Leslie. Do seriálu se pak vrátí Ben Schwartz, který si zopakuje roli Jean-Ralphia. Prozatím není jasné, zda se obě hvězdy House of Lies objeví ve stejné epizodě.

Pro herečku bude toto hostování znamenat také shledání s Adamem Scottem, se kterým spolupracovala na Veronice a komedii Party Down (Párty na klíč).

Psych (Agentura Jasno)

Oskarová vítězka, herečka Mira Sorvino, se objeví v osmé sérii Psych. Zahraje si Betsy Brannigan, nejnovějšího člena policejního oddělení v Santa Barbaře. Betsy je milá, rozkošná, ale umí i pořádně nakopat zadek. Je to prostě kočky milující a proti zločinu bojující stroj.

Herečka se poprvé objeví v premiérové epizodě série.

Sorvino není jediný přírůstek, který osmou sérii Psych obohatí. V seriálu se ukáže také komik a herec Tom Arnold. Ten ztvární Gartha Matherse, policejního konzultanta z oblasti paranormálních je­vů.

Objeví se v sedmé epizodě v podstatě jako takový zaříkávač duchů. Po svém boku bude mít věrného společníka Bernieho, který možná má problémy s alkoholem.

Dvojice se přidává k již dříve obsazeným hercům, Carymu Elwesovi a Kristy Swanson.

Homeland

A do třetice tu máme opět seriál s novým hereckým duem. Nová série úspěšného dramatu Homeland přivítá herce Martina Donovana a Shauna Touba.

Donovan, kterého si seriáloví fanoušci mohli všimnout v rolích v seriálech Boss, Rogue nebo King and Maxwell, si zahraje postavu jménem Bennett. Prozatím příliš informací o Bennettovi nevíme, jen že pracuje jako právník ve firmě ve Washingtonu.

Taub získal vedlejší roli Majida Javadiho, která bude pro třetí sérii klíčová. Majid je vysoce postavený středovýchodní důstojník.

Herec je známý především rolemi ve filmech o Iron Manovi. Ze seriálů se objevil v Lost (Ztraceni), Chuckovi a NCIS (Námořní vyšetřovací služba).


Který z trojice castingů vás dnes nejvíce potěšil?

(Zdroje: TV Guide, THR, zap2it a THR)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
manro

manro

Nejvíc se stejně těším na filmovou Veronicu Mars :-)
před 10 roky
Dahllia

Dahllia

Já taky a hlavně se těším na film, zvlášť když je na ČSFD napsaný, kdo tam bude hrát. :)
před 10 roky
Mik

Mik

Tak to se uz tesim Kristen Bell v PaR, snad tam bude na vic epizod. Jinak Jean-Ralphia moc nemusim, Tom...
před 10 roky
Další články k tématu