18. 7. 2013

Arrow: Ze záporáka hrdinou

Arrow: Ze záporáka hrdinou

Oliver (Stephen Amell) možná byl v první sérii částečně záporákem, ale když se Arrow letos na podzim vrátí, bude mít již zcela novou roli: hrdina.

„Zcela přesně uvidíte, proč je nutné, aby byl z Olivera hrdina,“ láká výkonný producent seriálu, Marc Guggenheim. „Vše je to reakce na to, co se stalo ve finále první řady.“

Guggenheim přesně ví, co chce ve druhé sérii ukázat. Děj dvojky se přesune o pět měsíců do budoucnosti od doby, kdy se odehrálo finále plné destrukce. Skoro to bude vypadat jako nový seriál. Jinými slovy očekávejte řadu nových postav a zcela odlišnou vrstvu Oliverovy osobnosti.

„Rozhodně je na co se těšit. Asi nejvíce vzrušující budou všechny ty nové hračky, které vám předložíme.“ Mezi nimi nebude chybět ani velká nebezpečná lidská zbraň, které Oliver bude muset čelit. „Našim cílem bylo přijít s někým, kdo by byl důstojným protivníkem pro Olivera. Něco jako Malcolm, ale zase jsme chtěli, aby to nebyl jen jeho klon. Vytvořili jsme někoho, kdo věci řeší zcela odlišnou cestou a pravděpodobně ještě s krvavějšími výsledky.“

Změny se chystají také ve skrýši známé party. Řekněme, že Felicity (Emily Bett Rickards) bude trošku přestavovat. „Doupě nutně potřebovalo opravit a předělat.“ Podle producenta však Felicity nebude pouze renovovat. „Felicity provede něco, co zatím nikdy neudělala a co nikdy nikdo nečekal, že by udělala.“ A to prý hned v prvním díle!

Co se romantické stránky týče, Oliver se bude stále točit kolem Laurel (Katie Cassidy). Tedy možná. „Když jsme naposled viděli Olivera s Laurel, proběhl ten úžasný polibek. Nyní je ale otázkou, jak jejich vztah ovlivní smrt Tommyho.“

To je prozatím vše. Guggenheim ale slibuje, že více prozradí na Arrow panelu během Comic-Conu, který startuje již dnes! Takže se určitě máme na co těšit.


Odpočítáváte dny do druhé série? Jak vnímáte chystané změny? Dokáže je seriál utáhnout?

(Zdroj: EW)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Salem

Salem

ona vlastně jak si nechává říkat Thea Speedy tak to je správně jméno alter ega Roye Harpera
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

já jsem teda komiksy nečetla, ale už před odvysíláním seriálu byly o tomhle články a thea podle nich...
před 10 roky
Ree

Ree

Tak zrovna tomuhle klišé bych se nebránila.
před 10 roky
Další články k tématu