24. 7. 2013

Two and a Half Men: Jake už nebude ve znělce

Two and a Half Men: Jake už nebude ve znělce

Na znělku jedenácté série populárního sitcomu Two and a Half Men (Dva a půl chlapa) čekají velké změny. Ústřední „půl chlap“ Angus T. Jones neboli Jake Harper se v ní už vyskytovat nebude.

Zprávu zveřejnil server TV Line. Podle něj se tento CBS veterán chystá natáčet nový úvod, kde nebude chybět jak Ashton Kutcher, tak ani Jon Cryer. Jonese se už ale fanoušci nedočkají. Zpráva se ovšem dala čekat, jelikož už na jaře bylo oznámeno, že byl herec sesazen z postu hlavní postavy.

Teď je ovšem v ohrožení i jeho občasné účinkování ve vedlejší roli. Producenti seriálu sice doufají, že si herec udělá čas a ojediněle se v roli Jakea objeví, nicméně prozatím nebyla uzavřena žádná závazná smlouva, která by jeho účast v seriálu zajistila. Jones navíc od podzimu nastupuje na vysokou školu a přednášky a semináře jistě taky budou celou situaci s natáčením ještě více komplikovat.


Bude vám vadit, že ve znělce Chlapů neuvidíte Jakea? Myslíte, že na jeho místo nastoupí Charlieho dlouho ztracená dcera?

(Zdroj: TV Line)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
ragelly

ragelly

Jelikož už seriál nepoběží za BBT, tak myslím, že se docela rychle vaše přání vyplní. Docela bych se...
před 10 roky
Maarti

Maarti

To se tak nějak dalo čekat, stejně říkám, že ta 11. bude poslední..Charlieho ztracená dcera to podle mě...
před 10 roky
Šín Martin

Šín Martin

to určitě nezachrání,od jeho odchodu to jde s dva a půl chlapa od 10 k 5
před 10 roky
Další články k tématu