20. 7. 2013

Comic-Con 2013: The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

Comic-Con 2013: The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

The Big Bang Theory opravdu ví, jak dělat Comic-Con. Celé to bylo „Bazinga“. Ačkoli nebyly žádné hvězdy ohlášeny, protože panel byl letos označován jako „spisovatelská místnost“, několik známých tváří najednou vyskočilo z hlediště, což pochopitelně vyvolalo obrovský aplaus.

Překvapením bylo nahrazení obvyklého moderátora (novinář) hvězdou seriálu Melissou Rauch, která hraje mikrobioložku Bernadette Rostenkowski-Wolowitzovou, vdanou za Howarda Wolowitze (Simon Helberg).

Princezna?

Jedním z dalších překvapení byl z davu stále bzučící kreativní panel. U něj položil otázku fanoušek v přiléhavém kostýmu, oblečený jako princezna Leia, oblečená v loveckém ze Star Wars, Návrat Jediho. Na naléhání všech byl fanoušek v kostýmu odhalen. A co se nestalo. V kostýmu se skrýval Johnny Galecki, který hraje Leonarda Hofstadtera. Johnny se připojil k ostatním pro zbytek panelu. Prostě jsem nemohl odolat, řekl Johnny. Zůstalo ale neodhaleno, zda měl Galecki i princezniny kovové bikiny :-)

Teorie velké třesku, která je seriálovou komedií s nejvyšším hodnocením, přišla s dalším překvapením pro fanoušky. Světoznámý autor / fyzik Stephen Hawking, který v seriálu hostoval, poslal speciální videozprávu pro panel. Hawking pozdravil fanoušky a svým vlastním nenapodobitelným, sebepodceňujícím způsobem vyjasnil nedorozumění o našem původu, o skutečné teorii „Velkého třesku“. Je mi líto, že nemůžu být s vámi v San Diegu – mám prázdná kola, zavtipkoval. Když nehraji Words With Friends se Sheldonem, přemýšlím o vesmíru.

Hawkingův pozdrav

Kromě Rauch, Galeckiho a Hawkinga, TBBT panel také přivítal výkonného producenta / showrunnera Steva Molaroa, scénáristu a tvůrce Billa Pradyho, výrobce Davea Goetscha, Steva Hollanda, Erica Kaplana a Jima Reynoldse, producenta Maria Ferrariho a vědeckého poradce Davida Saltzberga.

Tahle show má nejlepší fanoušky na světě, dodal poté Johnny. Skutečnost, že se tady potkáváme v červenci, když bude výroba pokračovat v srpnu, nám dává injekci, kterou teď opravdu potřebujeme.

Spoluautor Bill Prady a showrunner Steve Molaro také poodhalovali, co mohou fanoušci očekávat v 7. sérii, včetně vývoje vztahu mezi Sheldonem a Amy, který prý bude rozpustile dynamický. Když se fanoušci zeptali, jestli se dočkáme vyvrcholení jejich vztah, Molaro si je dobíral. Je to možné… Amy se bude i nadále snažit razit si svou cestu.

Uvidíme někdy paní Wolowitzovou osobně? Spisovatelé se přiklánějí k „ne“. Znát Howardovu matku jen jako skřípající hlas z jiné místnost je prý úžasný nápad, který není potřeba měnit.


Jinak na TBBT panelu nebyly odhaleny žádné zásadní spoilery. Amy s Bernadette se vydají na výlet bez Penny, Leonard na plavbu na výzkumné lodi Stephena Hawkinga a Raj bude mluvit se ženami. Těšíte se? 7. série The Big Bang Theory startuje na CBS 26. září.

(Zdroj: Deadline, Hollywoodrepor­ter, EW.com)

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Odyssea

Odyssea

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Teruska

Teruska

Bylo tam vidět tělo, ale bez hlavy :D ovšem byla to dost silnější pani :D ale zas na druhou stranu,...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

proč všichni chtějí poznat paní wolowitzovou? byla by paní columbová taková legenda, kdybychom ji někdy...
před 10 roky
megawir

megawir

My jsme ji ale poznali :-) Sice ne přímo vedle manžela, ale obličej nakonec dostala :) Dodatečně ji tedy...
před 10 roky
Další články k tématu