22. 7. 2013

Comic-Con 2013: The Simpsons (Simpsonovi)

Comic-Con 2013: The Simpsons (Simpsonovi)

Ani se tomu nechce věřit, ale The Simpsons (Simpsonovi) slaví na letošním Comic-Conu již 25 let. Nová série s tímto číslem začne na podzim. Už čtvrt století se vysílá tento oblíbený animák o žluté rodince ze Springfieldu. Oslavovat a strávit fajn den s fanoušky se vydali tvůrci, producenti a spisovatelé. A nachystali si pro ně pěkných pár překvapení.

Panel začal promítáním sneak peeku ke Speciálnímu čarodějnickému dílu (Treehouse of Horror) pro rok 2013, který režíroval Guillermo del Toro. Epizoda vzdává hold snad každému hororu, thrilleru a knížce, jaké si dokážete představit. Vše od zombie až po Stephena Kinga. Ukázka zahrnuje i Lisu v Alence v říši divů a vystoupení HypnožábyFuturamy.

Hypnožába byla použita jako úvod k oficiálnímu oznámení o cross-overu mezi Futuramou s Simpsonovými. Epizoda se přichystá již v srpnu a použije se buďto ve finále 25. série nebo během premiéry 26. série, jak jste se mohli dočíst již v reportu z Comic-Conu u Futuramy.

To však nebude jediný cross-over. Již dříve bylo oznámeno, že se Simpsonovi setkají s Griffinovými v epické epizodě nové série Family Guy. Na podzim 2014 FOX odvysílá díl The Simpsons Guy. Griffinovi si v ní vyjedou na výlet do Springfieldu, kde se seznámí se Simpsonovic rodinkou.

Mluvčí stanice dále uvedl, že postavy z Family Guy si se svými novými známými rychle vytvoří pouto. Peter bude s Homerem debatovat o tom, jestli je lepším pivem Pawtucker nebo Duff. Stewie se bude muset vypořádat s Bartovými vtípky. Lisa si vezme Meg pod svá ochranná křídla a společně naleznou něco, v čem je mladá Griffinová dobrá. Lois a Marge si potom rozdělí domácí práce.

Tvůrce Family Guy, Seth MacFarlane, již dříve svůj hlas v Simpsonech propůjčil. Letos v květnu ve finálové epizodě ztvárnil Bena, okouzlujícího ženatého muže, který se seznámil s Marge.

Dále byla oznámena jména hostujících hvězd pro 25. sezónu. Jsou to Zach Galifianakis (Tru Calling), Kristen Wiig (The Looney Tunes Show), Elisabeth Moss (Mad Men), Stan Lee (komiksový spisovatel) a Rachel Maddow.

Tvůrce Matt Groening představil hudební skupinu We Put the Spring in Springfield, což je „kapela Simpsonů“. Nahráli spoustu písní, které se v pořadu ojevily, od Pana Pluhaře po znělku U Ohnivého vočka.

Groening a výkonný producent Al Jean také mluvili o hře „Simpsonovi: Na mizině“. Dozvěděli jsme se, že scénář hry tvoří jeden scenárista Simpsonů. Děj bude i nadále korespondovat s tím, co představí seriál.

Když se někdo zeptal na epizodu South Parku (Městečko South Park), The Simpsons Already Did It (To už bylo v Simpsonech), Jean řekl, že miluje tuto epizodu. Teď se setkávají s novými fanoušky, kteří říkají totéž o Under The Dome, protože obrovská skleněná kopule nad Springfieldem byla námětem k filmu Simpsonovi ve filmu.

Panel byl zakončen písní We Put the Spring in Springfield.


Kolik tu máme fanoušků žluté rodinky ze Springfieldu? Co říkáte na chystané cross-overy? Máte ze zprávy radost?

(Zdroj: zap2it)

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Odyssea

Odyssea

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Já sice na Simpsonovi nedám dopustit, ale co teď dávají premiérovou řadu na Prima COOL, tak už to není...
před 10 roky
Další články k tématu