21. 7. 2013

Comic-Con 2013: Vikings

Comic-Con 2013: Vikings

Seriál Vikings letos zapůsobil jako bomba mezi kabelovkami. První seriál History Channel se setkal s neskutečným ohlasem, který ho katapultoval na první místo mezi kabelovkovými novinkami. Na Comic-Conu tak nemohl chybět ani panel tohoto seriálu.

Informace se samozřejmě týkaly druhé sezóny, která se bude vysílat v roce 2014. Tvůrci slibují „více armád a více lodí“. Ale to není jediné, co se diváci mohli o druhé sezóně dozvědět. V hledáčku kamery ale bude prý hlavně Ragnarova rodina – Ragnar totiž po sobě zanechal mnoho synů (ale nebojte se, nezemřel), kteří se stali slavnými a po smrti svého otce vyhlásili válku celému světu. Nejdůležitějším z nich ale bude Bjorn a pozornosti neujde ani Lagertha, Ragnarova žena.

Ta se bude muset vypořádat s tím, že její syn dospěl a buď se díky němu stane silnější nebo slabší. Tvůrci ale v druhé sezóně nechtějí jít příliš do budoucnosti. Ve finále první sezóny totiž bylo pár cliffhangerů, které potřebují být vyřešeny dřív, než se děj bude moct posunout dál.

Na panelu se také promítal trailer na druhou sezónu, na který se můžete podívat i vy:

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
janka89

janka89

trocha som mimo.. v článku to vyznie ako keby Ragnar bol mrtvy a mal veľa synov ale ved v prvej...
před 10 roky
Seraphine313

Seraphine313

»SPOILER«
před 10 roky
Arkantos

Arkantos

To je pokial viem historicky fakt, pochybujem ze to bude v druhej serii, To by bola dost velka...
před 10 roky
Další články k tématu