22. 7. 2013

Comic-Con 2013: Grimm

Comic-Con 2013: Grimm

Na Comic-Conu měl panel i seriál Grimm, který patří mezi kousky stanice NBC. Akce se účastnila většina hlavních aktérů seriálu a jeho tvůrci.

Nechyběli David Giuntoli (Nick),Russell Hornsby (Hank), Bitsie Tulloch (Juliette),Silas Weir Mitchell (Monroe), Reggie Lee (Sgt. Wu), Sasha Roiz (Renard), Bree Turner (Rosalee), Claire Coffee (Adalind) a výkonní producenti Jim Kouf, David Greenwalt, Todd Milliner a Norberto Barbara .

Moderátorem celého panelu byl Lester Hoult, který hned na začátku publiku promítl několik scén z připravované třetí série. Fanoušci se dozvěděli pár zajímavých informací, které je zajímají již od doby, kdy druhá série skončila. Turner potvrdila, že se bude konat svatba Monroa a Rosalee. Mitchell ovšem prozradil, že akce nebude probíhat hladce. Aby se dostali až k výměně slibů, budou muset vyřešit ještě spoustu problémů.

Greenwalt prozradil i něco o hlavní postavě celého seriálu, Nickovi: "Nick bude takový, jakého jste ho ještě neviděli, stane se z něj tak trochu monstrum.“

Následovalo pouštění trailerů ke třetí sérii. Z nich se účastníci dozvěděli, že se můžou těšit na více akce a bojových scén, než jich bylo dosud. Po videích přišly na řadu otázky a odpovědi. Jednou z prvních otázek bylo, jestli se můžeme těšit na nějaké nové druhy Wesenů. Odpověď byla stručná a jasná; ve třetí sérii tohoto fantasy seriálu se rozhodně můžeme těšit na některé nové druhy Wesenů, jakými budou například strašidelné mořské panny.

Většina otázek se motala okolo Wesenů – proč jsme ještě neviděli některá stvoření a jestli se na ně můžeme těšit. Mezi několika vyřčenými druhy byl například i jednorožec. Osazenstvo panelu nakonec začalo spekulovat a založení kampaně na Twitteru, kde by fanoušci hlasovali o Wesenech, kteří by měli být v seriálu k vidění.


„Těšíte se na pokračování tohoto seriálu, jehož druhá série skončila dost napínavě? A jaký je váš názor na přidání akčních scén?“

Zdroj:(InsideTV)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Heimdal

Heimdal

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
jelpetty

jelpetty

Ano, těším se na další řadu, nové druhy Wesenů i "monstrum" Nicka ;)... Grimm je taková moje...
před 10 roky
Squerago

Squerago

No, jsem docel zvědavý jak z Nicka chtějí udělat monstrum.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

vypadá to zajímavě, ale asi se nikdy nedočkám toho, že se nick zaplete (opravdu, ne jen epizodně)...
před 10 roky
Další články k tématu