23. 7. 2013

Seriál Bunheads už nemá důvod k tanci

Seriál Bunheads už nemá důvod k tanci

Rozhodnutí, na které fanoušci čekali již od února, je konečně tady. Pro někoho bude zklamáním, jiní si asi oddychnou. Každopádně je to oficiální. Hodinové drama Bunheads od tvůrkyně Gilmore Girls (Gilmorova děvčata), Amy Sherman-Palladino, je oficiálně zrušeno. Stanice ABC Family zprávu oznámila včera večer.

Hodinové drama v hlavní roli s broadwayskou veteránkou Sutton Foster skončilo svou osmnáctidílnou první sérii v únoru. Stanice poté vyčkávala s rozhodnutím o zrušení či obnovení až do léta, aby viděla, jak dobře se bude dařit letním novinkám. Nakonec Bunheads postihl stejný osud, jako seriál The Lying Game, jehož zrušení bylo oznámeno před týdnem.

„Bunheads je skvělý seriál, na který jsme pyšní,“ řekl v mluvčí stanice. „Uměl skvěle vyprávět příběh, měl neuvěřitelně talentované herce a vášnivou a věrnou základnu fanoušků. Ten čas navíc jsme využili k tomu, že jsme hledali způsoby, jak seriál přivést zpět s druhou sérií. Bohužel to nakonec nevyšlo. Přejeme hercům a štábu jen to nejlepší v jejich budoucích závazcích.“

Stanice se rozhodně nemusí strachovat o to, čím díru po seriálu zaplní. Její novinky Twisted a The Fosters slaví značné úspěchy. Kromě toho pokračují zaručené dramatické hity Pretty Little Liars (Prolhané krásky) a Switched at Birth a komedie Melissa and Joey a Baby Daddy, které již mají objednané nové série.

Na další novinky se fanoušci můžou těšit již brzy. V říjnu se představí spin-off Lhářek s názvem Ravenswood a na začátku roku 2014 bude mít premiéru nové drama Chasing Life.


Koukali jste na Bunheads? Patříte k těm, kteří smutní? Nebo se naopak radujete?

(Zdroj: THR)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

ale tak za to si mohla palladino sama. polovina všeho v seriálu gilmorky vykrádala. i hlavní...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Mluvíš mi z duše.
před 10 roky
blunta

blunta

foster sice na lorelai neměla, ale stejně jsem si jí oblíbila :)
před 10 roky
Další články k tématu