25. 7. 2013

VOYO nabídne kompletní seriál Breaking Bad (Perníkový táta)

VOYO nabídne kompletní seriál Breaking Bad (Perníkový táta)

Poslední epizody Breaking Bad (Perníkový táta) se na obrazovkách objeví již v srpnu. Po pěti letech se s fanoušky seriál rozloučí. Pokud jste ale seriál objevili nedávno a chtěli byste dohnat i první série, máte jedinečnou možnost.

Český videoportál VOYO svým předplatitelům nabídne kompletní seriál v originálním znění s titulky. Věřte, že stojí za to dát mu šanci, vždyť rok co rok sbírá jednu nominaci za druhou. Z posledně si odnáší osm zářezů, konkrétně u nominací na Emmy, které se oznamovaly minulý týden.

VOYO bude přidávat nové epizody páté série krátce po odvysílání v USA. Jak už bylo řečeno, nebudou chybět české titulky, takže se nemusíte bát, že byste nepochytili pointu a zároveň se nebudete muset nutit do dabingu.

Kromě Breaking Bad se seriálová databáze rozšíří také o obě série svůdného The Client ListJennifer Love Hewitt v hlavní roli. Druhá série tohoto úspěšného dramatu od stanice Lifetime skončila na jaře. Na VOYU bude k dispozici od příštího týdne.

Oba seriály, stejně jako zbytek bohaté stávající nabídky, můžou předplatitelé sledovat kromě počítačů také na smartphonech nebo chytrých televizích od Panasonic, Samsung a LG a zapomenout nesmíme ani na tablety.

Kromě toho stále platí akce videoportálu, kdy si zájemci mohou až do 8. srpna předplatit službu na dva měsíce za cenu jednoho. Dobře víme, že na české scéně není příliš zvykem kupovat účty na podobných službách. Jak však můžete vidět, situace týkající se nabídky seriálů se pomalu ale jistě zlepšuje a my doufáme, že tento trend bude udržen.


Breaking Bad začíná již za pár týdnů. Těšíte se na poslední sérii? Jste zvědaví, jak to celé dopadne? Dáte šanci VOYU a oficiálním českým titulkům? Je mezi vámi někdo, kdo se službou má zkušenosti? Jaký seriál byste na VOYU chtěli vidět?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Breaking Bad jsem objevil teprve nedávno, ale už pomalu doháním. :)
před 10 roky
nevermore

nevermore

Na posledních 8 dílů BB už doslova odpočítávam každej den.;)
před 10 roky
Další články k tématu