26. 7. 2013

Black Sails: Piráti si plují pro druhou sérii

Black Sails: Piráti si plují pro druhou sérii

Více než pět měsíců před premiérou novinky Black Sails stanice Starz oznámila, že seriál obnovuje pro desetidílnou druhou sérii.

Drama z produkční dílny Michaela Baye se v současnosti připravuje na svou premiéru, která proběhne v lednu 2014. Již v listopadu se ovšem začne zatáčet druhá série. Stanice novinku oznámila během letního mediálního týdne TCA (Television Critics Association), který vystřídal nedávno skončený Comic-Con a který je právě v plném proudu.

První série má osm epizod. Představí se v ní kapitán Flint (Toby Stephens) spolu se svou posádkou, kteří plují otevřeným mořem v době přibližně dvacet let před tím, než začíná příběh románu Ostrov pokladů od Roberta Louise Stevensona. Flint do svých řad přibere Johna Silvera (Luke Arnold). Společně bojují o přežití na ostrově New Providence, neslavném útočišti všech kriminálníků, pirátů, prostitutek, zlodějů a podobných individuí.

„Michael Bay, John Steiberg (pozn.: tvůrce) a jejich týmy vytvořili báječnou první sérii Black Sails. Jsme velmi pyšní na jejich práci,“ řekl ředitel stanice, Chris Albrecht. „Během promítání pilotu na Comic-Conu se seriál dočkal nebývale silné odezvy ze strany fanoušků, proto jsme se rozhodli předčasně objednat druhou sérii. To umožní scenáristům, hercům a štábu, aby pokračovali v jejich jedinečném a epickém příběhu.“

Pro stanici není takto brzké obnovení výjimkou. Jedním ze šťastlivců, který v minulosti také dostal druhou řadu již před premiérou, byl například Boss, který ovšem nakonec po druhé sérii skončil.


Těšíte se na piráty ve stylu Starz? Myslíte si, že obnovení pro druhou sérii je ukvapené? Vymstí se to stanici?

(Zdroj: THR)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Šín Martin

Šín Martin

no někdy,i podle knihy třeba na motivy stephena kinga
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako mám o seriál zájem, ale jsem trochu škodolibá, tak mi myšlenka toho, že to bude propadák, když...
před 10 roky
Tulrika

Tulrika

Piráti jsou teď v kurzu. Chtějí něco vytřískat z tý mánie, co vznikla. Těmhle producentům...
před 10 roky
Další články k tématu