30. 7. 2013

CW plánuje dalšího superhrdinu

CW plánuje dalšího superhrdinu

A je tu další superhrdina ze světa DC komiksů, který se dost možná přidá do programového schématu stanice CW. Ta v současnosti pracuje na projektu Flash, dramatu, které se odvíjí od stejnojmenné komiksové postavy. Na projektu pracují tvůrci Arrowa, Greg Berlanti a Andrew Kreisberg.

Stanice má v plánu představit Flashe v nové sérii Arrowa předtím, než se postava přesune do svého vlastního seriálu. Kromě tvůrců Arrowa se k novému projektu upsal také jeho režisér David Nutter.

Stanice považuje DC odkaz za svou prioritu, především od doby, kdy se z obrazovek po deseti letech vytratil Smallville. Zájem podporuje také značný úspěch Arrowa, který je v současnosti nejsledovanějším seriálem stanice. V minulé sezóně CW vyvíjela projekt o Wonder Woman, nicméně ten nakonec nedostal pilotovou objednávku.

Arrow se tak přidává k dalším úspěšným seriálům stanice, které pomůžou odstartovat nové potenciální hity. Mezi další řadíme The Vampire Diaries (Upíří deníky)), kterým od podzimu startuje spin-off The Originals, a Supernatural (Lovci duchů), který v nové sezóně nabídne epizodu, která bude sloužit jako pilot prozatím bezejmenného spin-offu.


Máte rádi superhrdinu Flashe? Doufáte, že tento projekt bude úspěšnější, než loňská Wonder Woman?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
misulka78

misulka78

WonderWoman mě mrzí, ale FLash má napřirozené schopnosti, no ne? Tak jak ho chtějí dát do Arrowa?
před 10 roky
_Hardy

_Hardy

Z nového Arrowa se stal muj hodně oblíbený seriál,Flash mi udělal radost. Ale na druhou stranu bych ho do...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

arrow je ve světě bez nadpřirozena, takže i flash bude bez schopností. a v tom je podle mě chyba....
před 10 roky
Další články k tématu