20. 8. 2013

Tvůrkyně Emily Owens se hlásí se třemi novými projekty!

Jennie Snyder Urman loni neuspěla s lékařským seriálem Emily Owens, M. D., tak to letos zkouší znovu. Tentokrát nelenila a nabídla televizním stanicím hned tři projekty – dva CW a jeden Foxu. Stanice CW do budoucna převzala projekty s názvy Cross a Jane the Virgin a Fox zase projekt Sober Companion.

Cross

Projekt Cross nás zavede do Bostonu 19. století. 22letá žena jménem Eliza totiž převezme místo doktorovy pomocnice po svém zesnulém bratrovi, aniž by si toho někdo všiml (a zkusí to tou náročnější cestou, bude se za něj vydávat). Projekt dost možná bude sledovat i zrod moderní medicíny.

Jane the Virgin

Druhý projekt zamíří do trochu někam jinam. Na motivy venezuelské telenovely vzniká příběh o Jane, mladé, pracovité a věřící fotografce, která je v nemocnici omylem oplodněna.

Sober Companion

Seriál jako by z oka vypadl Elementary. Sice to je komedie, ale zápletka se má točit kolem vztahu právníka, který si dělá, co chce, a „společnice v odvykání“ – člověka, který dohlíží na své klienty, kteří jsou na odvykací kúře. Na tomto projektu společně s Urman bude spolupracovat i David Rosenthal, bývalý producent Gilmore Girls.


Zdroj: tvrage.com

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Locke

Locke

Tak to mi došlo, že šlo o umělé oplodnění :)
před 10 roky
Idrial

Idrial

tak jsem se zasmála a schopnosti tvůrkyně raději komentovat více nebudu :-P
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jo, mám dokonce pocit, že to byla její první návštěva gynekologa :D. jestli je to ono, tak to u nás...
před 10 roky
Další články k tématu