11. 9. 2013

Sizzle reel: Jak mohl vypadat seriál Backstrom?

Sizzle reel: Jak mohl vypadat seriál Backstrom?

Již za pár dní se v USA rozjede podzimní televizní sezóna, která představí několik očekávaných pecek, hodně šedých myší a pár propadáků. Tyto seriály totiž byly objednány na celé série a budou divákům odprezentovány. Bohužel ne všechny objednané piloty měly to štěstí, že se zalíbily testovacímu publiku či šéfům televizní stanice a objednány na celé série tedy nebyly. Mezi ně patří například fantasy drama Oxygen, seriálové pokračování kultovního Policajta z Beverly Hills či drsná kriminálka Backstrom.

Nyní právě k poslednímu jmenovanému vyšel trailer sestavený z pilotního dílu a my se tak můžeme podívat na to, co nám díky tvrdohlavosti šéfů CBS uniklo. A možná se po premiéře podzimních novinek ukáže, že to byla chyba, protože Backstrom vypadá přinejmenším zajímavě.

Rainn Wilson, známý z amerického Kanclu, si v nerealizovaném seriálu střihl roli brilantního detektiva, který vyniká pouze v řešení případů. Na všech ostatních frontách žalostně selhává, hlavně na té milostné. A navíc má příliš velké srdce, které mu působí spoustu zdravotních problémů. Vlastně by ani neměl být ve výkonu služby. Jenomže ani to ho nezastavilo od chytání zločinců.

Svým způsobem Backstrom připomíná Dr. House, jehož titulní hrdina byla také sarkastický, viděl svět negativně, ale ve svém oboru neměl konkurenci. Otázkou tedy je, proč CBS vlastně seriál nevyzkoušela. Místo by se pro něj určitě našlo. I kdyby to mělo fungovat jen jako náhrada za nějaký předčasně zrušený projekt.

Trailer


Je vám líto, že CBS seriál neobjednala? Líbí se vám trailer na pilotní díl?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Ragnarok8

Ragnarok8

Wauu, trošku mi to připomnělo Castla, kdyby byl více drzejší. Ale rozhodně zajímavé a určitě bych sledoval,...
před 10 roky
Hurvi

Hurvi

Vyzerá to zaujímavo, netradičných detektívov/detektívky mám rád Škoda ho, ale popri všetkých tých nových...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

vidím podobnost s ironside, možná proto.
před 10 roky
Další články k tématu