19. 9. 2013

Copper třetí řadu nedostane

Copper třetí řadu nedostane

Stanice BBC America se rozhodla, že třetí sérii svého původního dobového dramatu Copper (Policajt) neobjedná. Seriál byl první originální tvorbou BBC America.

Zrušení není velkým překvapením, jelikož Copper neměl dobrou sledovanost. I co se týče pozornosti ze strany veřejnosti, se lepšího přijetí dostalo druhému seriálu stanice, Orphan Black.

„Copper byl pro všechny zúčastněné fascinující a vzrušující zkušeností,“ řekl Perry Simon, generální manažer BBC America. „Jsme nesmírně hrdí na příležitost pracovat s Tomem Fontanou, Barry Levinsonem, Willem Rokosem, Thomasem Kellym a velmi talentovanými herci a štábem. Jejich vize o někdejším New York City skvěle zapadla do esence programů naší stanice. Po 23 epizodách, kdy se národ začíná uzdravovat, myslíme, že je na čase završit tento americký příběh.“

Nedělní finálová epizoda druhé série (22. září) bude tedy posledním dílem celého seriálu.

I když má BBC America prsty (aka spoluprodukuje) v několika britských seriálech, jejím jediným originálním skriptovým programem nyní zůstává pouze Orphan Black. Nová série se začne vysílat v dubnu 2014.


Sledovali jste Coppera? Mrzí vás zrušení již po druhé sérii?

(Zdroj: THR)

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mescalamba

Mescalamba

..chtěl sem napsat, že mi to bude chybět. Ale teď sem zjistil, že už skoro odvysílali druhou sérii a já...
před 10 roky
VanThomass

VanThomass

Tak řekl bych, že je zrušení Coppera škoda, ale upřímně to fakt asi není seriál, který zaujme každého.
před 10 roky
Další články k tématu