22. 9. 2013

SARS: Potopa pátečních komedií

SARS: Potopa pátečních komedií

V pátek večer se na televizní obrazovky vrátily s novými sériemi komedie stanice ABC – The Last Man Standing (Poslední chlap) a The Neighbors. Ani pro jednoho z nich nebyl tento návrat úspěšný.

Last Man Standing si předběžně (konečné výsledky budou až během noci) získal 6,5 milionů diváků s klíčovým ratingem 1.5, což je o 25 procent méně než premiéra loni na podzim (2. listopadu – 2.0 rating).

Druhá řada The Neighbors přilákala k obrazovkám 4,6 milionů diváků s ratingem 1.2, o 40 procent nižším, než byl rating loňské premiérové epizody (středa – 2.0). Kromě toho je toto číslo o 48 procent nižší než rating 2.3, který si ve stejném pátečním časovém slotu získala loňská komedie Malibu Country, kterou stanice v květnu zrušila.

Na CW běžela nová epizoda America's Next Top Model (Amerika hledá topmodelku), jejíž rating 0.4 je o desetinku nižší než minulý týden.


The Neighbors ani Last Man Standing nedokázaly zaujmout. Znamenají tato čísla jasné zrušení v letošní sezóně?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
janakulka

janakulka

Neighbors začínali dobre a dosť ma bavili, ale šťava tomu došla už v polke prvej sezóny, prišlo mi to...
před 10 roky
jukab

jukab

V pátek se bojím jen o Grimma, až začne. Neighbors jsou taky koukatelní, ale opravdu jim dochází tempo :(
před 10 roky
Elža

Elža

Hlavně, že se pořád hledá topmodelka :D
před 10 roky
Další články k tématu