18. 10. 2013

Franklin se i s Bashem vrátí v létě

Franklin se i s Bashem vrátí v létě

Stanice TNT včera večer obnovila své letní drama Franklin and Bash pro čtvrtou sérii. Seriál, který zakončil třetí řadu v srpnu, se vrátí s novými deseti epizodami v létě 2014.

Tato právnická dramatická komedie s Markem-Paulem Gosselaarem a Breckinem Meyerem se tak přidává k dalším již obnoveným původním seriálům – Falling Skies, Perception, Rizzoli and Isles (Vraždy na pitevně) a Major Crimes. Jediným neúspěšným seriálem TNT se tedy stal King and Maxwell, který byl po první sérii ukončen.

Franklin and Bash skončil svou třetí řadu poměrně slušně. Ve svém časovém slotu si získal 2,2 milionů diváků, což je o dvě stě tisíc více, než sledovalo premiéru série.

Na TNT si v současné době třídí myšlenky a plánují, jak do svého programu na příští rok zakomponují jak stálice, tak novinky. Kromě zmíněných obnovených seriálů se v roce 2014 představí dramata Mob City, The Last Ship a Legends.


Sledujete tuto právničinu? Jak si u vás vede v porovnání se Suits? Jste rádi za obnovení?

(Zdroj: THR)

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
amelia.cz

amelia.cz

Tak tohle zlepší den. Aspoň něco, protože upřímně dneska to stálo za houby.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Nevím, jestli mám být ráda. Dost to upadá.
před 9 roky
Další články k tématu