18. 10. 2013

The Crazy Ones, The Millers a Mom slaví nárůst epizod

The Crazy Ones, The Millers a Mom slaví nárůst epizod

Trojice nových komedií na CBS má důvod k úsměvu. Koncept netradičních rodin totiž zafungoval, nebo minimálně tento názor sdílí stanice CBS. Ta se dnes rozhodla doobjednat čtvrtečním novinkám plné série. 22 epizod se dočkají The Crazy Ones, The Millers a Mom.

Důvěra projevená této trojici plyne z poměrně slušných ratingů. Jde totiž o tři nejsledovanější nové komedie letošního podzimu. Tento úspěch stanice vykompenzovala raným zrušením čtvrté novinky We Are Men, kterou ukončila již po dvou epizodách.

„Jsme pyšní na to, jakou pozici v komedii CBS má, a nadšeni z toho, že můžeme objednat dodatečných devět epizod třem novým komediím,“ řekla Nina Tassler, ředitelka CBS Entertainment. „Tyto seriály jsou kreativně jedinečné, pokračují v získávání publika a jsou vedeny silnými showrunnery, scenáristy a produkčními. Vše pak doplňují mimořádně talentovaní herci.“

Toto prodloužení je první letošní sezóny, co se komedií týče. ABC a FOX sice svým novinkám objednaly dodatečné scénáře (mluvíme o The Goldbergs, Trophy Wife, Brooklyn Nine-Nine a Dads), ale na celé epizody si seriály budou muset ještě chvíli počkat.


Sledujete něco ze zmíněné trojky? Jste rádi, že se dočkáme více epizod?

(Zdroj: THR)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu